7 речей, через які він покохає вас ще більше

Опубликовано: 21:30, 06.08.2016
Усі ці милі речі ви зможете знайти у нашому матеріалі.

wey6u6y567.jpg (222.07 Kb)1. ... ви розсмішите його.
Мерилін Монро одного разу сказала: "Якщо ви можете змусити жінку сміятися, ви можете змусити її зробити все, що завгодно". Це твердження вірне і по відношенню до чоловіків. Ми впевнені, що багато жінок можуть змусити свого чоловіка робити навіть те, чого він не хоче. Але ми вважаємо, що щирий сміх - найприємніший з усіх видів примусів.
 
2. ... ви заснете на його плечі.
Це те, що багато чоловіків назвали б словом "чарівно", якби вони використали це слово. Але навіть якщо вони не говорять про це, вони так думають, а це важливіше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 професійних порад для сімейних пар
 
3. ... ви повернете йому його футболку (сорочку, светр).
А краще не забирайте її ... Повірте: чоловік оцінить ваш жест. Вже хто, як не він, знає, як непросто іноді віддавати.
 
4. ... він прокидається поруч з вами і розуміє, як йому пощастило.
Повірте: він робить це частіше, ніж ви думаєте. Просто потім він засинає знову ... А ви встаєте вранці, йдете на кухню і злитесь, що він знову все проспав.
 
5. ... ви проводите цілий день в ліжку.
Секрет тут один: провести разом 24 години на добу і не набриднути один одному. Можливо, після такого вихідного він вперше усвідомлює, як же він вас любить!
 
6. ... ви поруч з ним, коли він потребує вас найбільше.
Він розбив машину або просто звільнився з роботи ... Засмучений і розгублений. Просто будьте поруч, навіть якщо не розумієте, чому він так засмучений (особливо якщо не розумієте, чому він так засмучений!).
 
7. ... ви переживете першу велику сварку.
Скандал сам по собі вже свідчить про те, що вам є над чим сперечатися, тобто: відносини склалися. Можливо, під час сварки вам було зовсім не весело, але після, повірте, вона відкриє в вас нові грані. Тільки порада: не скандальте часто!

Джерело: goodhouse.com.ua
Вернуться к материалу