Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 5 професійних порад для сімейних пар

5 професійних порад для сімейних пар

Ось що радять психологи для гармонії та щастя в сім'ї.

derw423r234.jpg (230.55 Kb)
1. Зламайте невдалий шаблон поведінки
Згодом у пар складається звичка вести себе певним чином в певних ситуаціях. Щоб вдихнути в відносини нове життя, спробуйте відмовитися від сформованого стереотипу. Наприклад, ти звикла злитися, якщо чоловік не вимив тарілку після їжі. Спробуй в цьому випадку говорити з ним більше дружньо і дякувати, коли він щось робить.

2. Не можна недооцінювати чарівну силу дотиків
Не тільки поцілунки і обійми, а й самі звичайні дотики мимохідь - наприклад, коли ви тримаєтеся за руки під час прогулянки або ти кладеш йому голову на плече, дивлячись телевізор, - роблять вас ближче. Це змушує ваш мозок виробляти "гормони гарного настрою", які зближують вас на інстинктивному рівні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 плюсів високого хлопця

3. Не будьте кращими друзями
Теоретично, "мій чоловік - мій найкращий друг" звучить непогано. Ось тільки з друзями не сплять. Якщо ви починаєте сприймати один одного як приятелів - ви стаєте просто сусідами по квартирі. Залишайтеся партнерами.

4. Слідкуйте за тим, щоб секс завжди був у вашому меню
Не пускайте цю найважливішу частину подружнього життя на самоплив. Інтим повинен бути регулярним. Ставтеся до цього як до походів в спортзал і намагайтеся робити це не рідше двох разів на тиждень.

5. Висловіться по черзі
У вас виникли розбіжності? Щоб переконатися, що у вас обох є шанс бути почутими, пограйте в психотерапевта і пацієнта, змінюючись ролями: спочатку один вискахується, а другий його уважно слухає, потім - навпаки.

Джерело: cosmo.ru


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 10.07.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1467

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: