6 міфів про пластику грудей

Опубликовано: 01:30, 28.08.2016
Що з цим поширених думок міф, а що правда - читай у нашій статті!

regeg5t5t4t435.jpg (103.16 Kb)1. Імплант може лопнути або навіть вибухнути!
Усередині силіконового імпланту знаходиться спеціальний в'язкий гель, властивості якого не змінюються при зміні атмосферного тиску. У соцмережах ми постійно бачимо фото красунь, літаючих відпочивати по всьому світу. І ще жодна з них не зійшла з трапа літака з подібним вибухом.

2. Не можна годувати грудьми!
Молочна залоза практично не травмується, а імплантат встановлюється під великий грудний м'яз. Навіть при операційному доступі через нижню частину кола ареоли розріз проходить по краю залози і ніяк не позначається на лактації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як підтягнути сідниці за 10 хвилин?

3. Після збільшення груди втратить чутливість!
Ще один поширений серед жінок міф. Тимчасове зниження чутливості соска, ареоли або шкіри грудей можливе протягом першого місяця після операції, але пов'язано виключно з набряком.

4. Не можна ходити в лазню, сауну, солярій, стрибати з парашутом, кататися на лижах, займатися дайвінгом.
Такі обмеження дійсно є, але тільки в процесі реабілітації. Через пару місяців після збільшення грудей ви можете повернутися до звичайного життя!

5. Раз в 10 років імпланти треба міняти!
В даний час виробники імплантів молочних залоз дають довічну гарантію на свою продукцію. Привід для заміни імпланта - лише ваше бажання отримати груди іншого розміру.

6. "Силіконові" груди виглядають неприродною, а імплантат завжди можна промацати
Якщо власних покривних тканин досить, то імплантат важко визначити навіть на дотик. Ну, а якщо дівчина дуже струнка і власних тканин молочної залози дуже мало, то імплантат дійсно буде прощупуватись.

Джерело: cosmo.ru
Вернуться к материалу