4 стильних хитрощів для ідеального побачення

Опубликовано: 17:00, 04.12.2015
Як виглядати на побаченні неперевершено? Читай у нашому матеріалі...

9h1wyeim7ym.jpg (23.42 Kb)Красива білизна допоможе тобі відчути себе ще привабливішою,а це не сховається від очей жодного чоловіка. Численні опитування підтверджують, що дівчата, які надягають на побачення комплект красивої і дорогої білизни, відчувають себе в чоловічій компанії більш впевнено і сексуально. А що ж думають з цього приводу хлопці? На їхній погляд ідеальна білизна має красиво підкреслювати фігуру, виглядати гармонійно, дражнити, але не показувати абсолютно все.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:10 порад як безболісно розійтися з хлопцем

Червоний колір - поза конкуренцією. Дослідження показують, що чоловіки вважають жінок в червоному набагато сексуальнішими. Фахівці з Рочестерського університету з'ясували, що чоловіки схильні до більш романтичних розмов з дівчатами в одязі червоного кольору, ніж з представницями прекрасної статі, які вибирають наряди синьої або зеленої гами. А якщо червоне плаття - це не твоє, роби вибір на користь червоної спідниці або топа, в поєднанні з зухвалою шкірянкою, або озбройся червоною помадою, яка, безсумнівно, забезпечить той же вау-ефект.

Підкреслити твою жіночність і впевненість у собі допоможе спокусливий парфум, який стане твоїм талісманом. Обирай найулюбленіший аромат і нанось на тіло, краще це робити відразу після душу, або поверх крему для тіла без віддушок, тоді аромат протримається довше.

Одягай те, в чому тобі максимально комфортно. Любиш носити джинси? Сміливо вибирай їх, доповнюючи грайливим топом або елегантною блузою. Будь собою, адже найпривабливіша риса - це твоя впевненість!
Вернуться к материалу