Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 10 порад як безболісно розійтися з хлопцем

10 порад як безболісно розійтися з хлопцем

Якщо ти розумієш, що фінал вже близько - краще розірвати відносини якомога швидше.

couple5.jpg (16.39 Kb)
1. Будь готова
Вирішити заздалегідь, що ти збираєшся сказати партнерові. Звичайно, вчити все напам'ять явно ні до чого, але відрепетирувати монолог в загальних рисах не завадить.

2. Придумай відповіді
Подумай, як ти будеш парирувати аргументи партнера і відстоювати свою позицію. Склади стратегію, це допоможе тобі відчувати себе більш впевнено.

3. Зривай пластир
Після того як ти остаточно переконаєшся, що готова розлучитися, зроби це якомога швидше. Багато хто відкладає рішення, тому що занадто нервують або бояться образити партнера, але, на жаль, "слушний час" для розставання не наступить ніколи. Дій! Інакше потім він зрозуміє, що ти давно відкладала рішення, і від цього йому буде ще болючіше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:3 звички, що вбивають ваші відносини

4. Подумай про дату
Якщо це можливо, постарайся уникнути розставання в незвичайний для нього день: свято, ювілей, корпоративна вечірка або, тим більше, похорони близької людини.

5. Скажи це йому в обличчя
Так, це здається складним. Але твій партнер заслуговує того, щоб поговорити про це лицем до лиця. Якщо це тобі не під силу, з інших способів більш-менш прийнятний лише телефонний дзвінок.

6. ... і наодинці
Розлучатися на публіці досить безглуздо. Співчутливі погляди оточуючих змусять його відчути себе ще більш ніяково. Краще робити це у нього вдома, в зоні комфорту його власного простору.

7. Будь чесною
Зекономиш партнеру багато нервів, давши зрозуміти, що рішення прийнято і шляху назад просто немає. Обов'язково озвуч конкретні причини, чому ти вирішила закінчити відносини.

8. Не клюй на приманку
У нього можуть виявитися несподівано вагомі аргументи проти твого рішення. Не погоджуйся і стій на своєму, якщо він намагається довести, що вам потрібно "спробувати ще раз".

9. Подякуй йому
Безсумнівно, ви встигли пережити вельми приємні моменти. Висловлюючи свою вдячність за той час, який ви були разом, ти візьмеш удар.

10. Припиніть спілкування
Якщо ви вирішили залишитися приятелями, деякий час вам все одно потрібно побути далеко один від одного, щоб залікувати рани. Познач терміни. Поясни йому, що тобі потрібно, наприклад, шість місяців, щоб прийти в себе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 03.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 11252

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: