Всього лише 20 хвилин зроблять ваші ноги стрункими

Опубликовано: 06:20, 17.02.2015
Інтенсивна двадцятихвилинна зарядка зробить ваші ноги підтягнутими та стрункими. Вправи рекомендується виконувати на голодний шлунок вранці або через 2-3 години після сніданку.

shutterstock_87746170.jpg (12.99 Kb)Для занять тобі знадобиться скакалка і стілець зі спинкою. Врахуй, доведеться багато стрибати, тому займатися треба в спеціальному спортивному бюстгальтері, що підтримує груди. Починай з 5 хвилин і поступово доходи до повноцінного 20-ти хвилинного комплексу.

1) Візьми в руки скакалку і стрибай на двох ногах 3 хвилини. Приземлятися треба на всю стопу, якщо будеш ставати тільки на носки, ноги не схуднуть, а навпаки накачаються.

2) Продовжуй стрибати, але тепер приземляйся, виставляючи вперед то одну, то іншу ногу. Стрибай так 2 хвилини.

3) Тепер стрибай 3 хвилини, поперемінно приземляючись то на праву, то на ліву ногу. Після стрибків трохи відпочинь, походи по кімнаті, на вдиху піднімай руки вгору, а на видиху опускай їх вниз.

4) Для наступної вправи тобі знадобиться стілець із спинкою. Обіприся на нього руками, розведи ноги на ширину плечей і починай присідати, згинаючи коліна на 90 °. Зроби 3 підходи по 10 разів, і повторіть попередню вправу, тільки тепер розведи носки стоп в різні боки.

5) Закріпи все присіданнями. Зроби 2 підходи по 15 присідань. Після комплексу прийми горизонтальне положення (можна на підлозі, на килимку) і розслабся хвилин на 10. Постарайся не рухатися, приведи дихання в норму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 легких вправ для гарної талії
Вернуться к материалу