Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес / 5 легких вправ для гарної талії

5 легких вправ для гарної талії

Вже зовсім скоро настане весна і ми будемо змушені познімати з себе тонну одягу, на кшталт об'ємних светрів пуховиків та мішкуватих кардиганів. Ось тоді можна буде показати фігуру у всій красі. Переймаєшся, що твоя талія ще не готова до теплого сезону? Досягни ідеальних пропорцій за допомогою цих спеціальних вправ!

tonkaja-talija.jpg (17.22 Kb)
1. Ляж на бік, випрями ноги, утримуючи між ними рушник; спирайся лівою рукою, випрямивши праву вздовж тіла. Потім випрями тіло, піднявши стегна; затримайся на пару секунд і опустися. Виконай вправу по 10 разів з кожного боку.

2. Сядь біля стіни, підклавши під себе рушник; коліна і спина зігнуті, долоні на підлозі. Тепер напружуй живіт, потягни коліна на себе і випрями ноги вгору. Потягни ноги на себе і назад 10 разів. Виконай вправу в 3 підходи.

3. Сядь на підлогу, вприся ліктями і зігни коліна під кутом 90 градусів. Потім підніми і випрями ноги, повільно просуваючи руки вперед. Зігнись трохи вперед і повернися в попереднє положення. Повтори цей рух 20 разів.

4. Ляж на спину, підклавши рушник під поперек; коліна зігнуті, руки з боків. Тепер закинь праву ногу на ліве коліно і підніми носок лівої ноги. Потім напруж живіт і підніми стегна якомога вище. Опустися і повтори вправу по 10 разів з кожною ногою.

5. Сядь на підлогу і вприся ліктями; коліна злегка зігнуті. Потім поверни тулуб вліво, підводячись і вхопившись руками за ліве стегно. Сильніше потягнися вперед і повернися в попереднє положення. Повтори ці дії по 20 разів з кожної сторони

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 приємних способів спалити 100 калорій

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 08.02.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3230

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: