Всього 15 хвилин здатні зробити живіт ідеально пласким

Опубликовано: 06:20, 14.03.2015
Починаєш переживати за свою фігуру, адже через пару місяців настане гарячий літній сезон? Прості, але ефективні вправи допоможуть зробити живіт плоским, а прес пружним.

kachaem-press-stoya.jpg (17.31 Kb)1. Ляжте на спину, зігніть ноги в колінах, руки схрестіть на грудях, лікті в сторони, погляд спрямований вгору. При підйомі корпусу робіть вдих, опускаючи корпус тіла у вихідне положення, робіть видих.

2. Лежачи на спині, ноги схрещені в колінах так, щоб був утворений прямий кут, руки заведені за голову. Виконуйте підйоми з відривом верхньої частини тулуба від підлоги, дотримуйтесь техніки дихання як у попередніх вправах.

3. Ляжте на спину, руки покладіть під сідниці, невисоко піднімайте прямі ноги. На видиху - підйом, на вдиху - повернення у вихідне положення.

4. Лежачи на спині, зігніть ноги в колінах, руки зчепіть за головою, по черзі підтягуйте лікті до колін. Дихайте спокійно, напруга йде з видихом, розслаблення - з вдихом.

Всі ці вправи для плоского живота і пружного преса варто виконувати від 15 разів, з часом збільшуючи навантаження. І робити їх потрібно регулярно, виділяючи 15 хвилин на день.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 місяці спорту кардинально змінять твоє тіло
Вернуться к материалу