Вправи для спокусливого тіла

Опубликовано: 06:20, 03.12.2014
Для того, щоб виглядати як дівчина з обкладинки, необхідно взяти себе в руки і перетворити догляд за собою в невід'ємний ритуал. Гімнастика туди теж входить. Пропонуємо тобі 5 вправ, які зроблять твоє тіло ідеальним.

992295_254_620x375sepia.jpg (24.79 Kb)Вправа 1 (Зміцнює стегна, сідниці, талію)

Ляж на спину, зігни ноги в колінах. Підніми і випрями праву ногу, витягаючи носок вгору. Підніми стегна, не розтуляючи коліна. Потім повільно опусти таз і знову його підніми. Зроби 30 підтягувань. Поміняй ногу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стретчінг - корисні вправи для розтяжки

Вправа 2 (Допомагає зробити міцними м'язи, розташовані нижче спини)

Стань на коліна і обіприся на витягнуті руки. Зігни ногу, підтягни її до грудей, потім витягни, постарайся на кілька секунд утримати її в такому положенні. Виконай по 30 разів з кожною ногою.

Вправа 3 (Зміцнює м'язи преса)

Ляж на спину, коліна злегка зігни, руки розкинь. Піднімай тулуб, тримаючи руки над головою. Повільно опускайся. Повтори 30 разів.

Вправа 4 (Зміцнює плечі і руки)

Сядь на підлогу, ноги витягни рівно, обіприся на витягнуті за спиною руки. Підводь таз і витягай шию вгору. Повільно згинай руки і опускайся. Виконай 30 разів.

Вправа 5 (Зміцнює м'язи ніг, живота і спини)

Ляж на спину, підніми одну ногу якомога вище. Обхопи ступню руками і потягни на себе. Повтори те ж саме з іншою ногою. Зроби стільки разів, скільки зможеш.
Вернуться к материалу