Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес / Стретчінг - корисні вправи для розтяжки

Стретчінг - корисні вправи для розтяжки

Стретчинг - це комплекс вправ, що дозволяє повернути м'язам гнучкість і еластичність. Він представляє собою вправи на розтяжку, за допомогою яких ви не тільки зміцните м'язи, але й зможете надати своїй фігурі красиву грацію. Цей комплекс підходить тим, хто не хоче обтяжувати себе постійними фізичними навантаженнями.

stretching_photo1.jpg (17.81 Kb)
Розтяжка вимагає розігрітих м'язів, тому перш ніж приступати до тренування зробіть невелику розминку. Не забувайте про правильне дихання! На розтяжці робіть вдих, при поверненні у вихідне положення - видих. Розслаблюйте м'язи, так буде легше виконувати вправи.
 
Вправа 1. Ноги на ширині плечей. Тягніться руками до підлоги, потім до правої, а потім до лівої стопи. Поверніться у вихідне положення. Повторіть цю вправу кілька разів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вправи для збільшення грудей
 
Вправа 2. Стоячи, підніміть руки вгору і зробіть замок. Потягніться вгору, потім розімкніть руки і розведіть їх в сторони. Зробіть повільний нахил вправо, потім поверніться у вихідне положення і зробіть такий же нахил вліво. Зробіть по 10-15 нахилів в кожну сторону.
 
Вправа 3. Сядьте на підлогу. Витягніть ноги вперед і зберіть їх разом. Обхопіть руками стопи, і нахиліться в низ, намагаючись лягти животом на ноги. Затримайтеся в такому положенні на декілька секунд і зробіть 10 нахилів. Намагайтеся тягнутися підборіддям якнайдалі.
 
Вправа 4. Сидячи на підлозі, розведіть ноги в сторони якомога ширше. Ляжте на праву ногу, і затримайтеся в такому положенні на декілька секунд. Потім повторіть те ж саме з лівою ногою. Потім лягайте вперед і спробуйте торкнутися животом статі.
 
Вправа 5. Сядьте на підлогу, і злегка нахиліть тулуб назад, що б тіло і ноги утворили прямий кут. Зіпріться руками об підлогу і напружте стопи. Зігніть одну ногу, заведіть її за іншу і поставте на підлогу. Розгорніть корпус в сторону коліна, для того щоб потягнути зовнішню сторону стегна. Повторіть вправу в іншу сторону.
 
Вправа 6. Ляжте на спину і потягніться руками вгору а ногами вниз. Потім потягніть праву руку в одну сторону, а ліву ногу в протилежну. Повторіть вправу навпаки.
 
Після кожного тренування не забувайте тягнутися на шпагат. Спочатку на поздовжній, потім на поперечний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 30.11.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2084

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: