4 вправи для струнких ніг

Опубликовано: 06:20, 28.12.2014
Красиві і стрункі ноги не завжди подарунок природи, але завжди реальна можливість і результат роботи над собою. Ми підібрали для тебе найпростіші та ефективні вправи, тож займайся і не відмовляй собі в міні!

treinar-no-inverno-blog-treino-personal-trainer-uberlandia-frio-exercicio-academia-01-660x400.jpg (24.61 Kb)1. Встань на коліна, долонями впираючись у підлогу, при цьому спина повинна бути паралельно підлозі. Зігни і відведи праву ногу назад так, що б вона утворювала прямий кут. Потім підніми ногу вгору і зафіксуй положення на кілька секунд, повернися у вихідну позицію. Повтори цю вправу 25 разів на кожну ногу.

2. Прийми положення лежачи і перевернися на лівий бік, спираючись рукою на підлогу. Тепер підніми праву ногу вгору і затримайтеся в такому положенні на декілька секунд, повернися у вихідну позицію. Зроби вправу 25 разів на кожну ногу.

3. Ляж на спину, відведи руки назад і обіприся ними об підлогу. Зігни ноги в колінах, потім уяви, що ти їдеш на велосипеді і починай рухати ногами. Виконуйте цю вправу протягом 5 хвилин.

4. Стань рівно, візьмися руками за спинку стільця, піднімай в сторону праву ногу максимально високо, при цьому намагаючись тримати її рівно, не згинаючи в коліні, носки натягнуті і дивляться вгору. Не роби ривків, нога повинна плавно опускатися і підніматися. Повтори вправу і на ліву ногу. Виконуй 2 підходи по 25 разів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готуємо сідниці до Нового року
Вернуться к материалу