Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес, Похудання, Зіркові поради / Готуємо сідниці до Нового року

Готуємо сідниці до Нового року

Усім дівчатам, на Новий рік особливо, хочеться виглядати привабливо. Комплекс вправ від супермоделі Алессандри Амбросіо зробить ваші сідниці пружними, так що будь-який наряд буде вигідно підкреслювати ваші форми.

50569604dc8_image1.jpg (16.28 Kb)
Перша вправа - випади з підйомом коліна. Руки тримайте прямо перед собою. Зробіть крок вліво і присядьте на ліву ногу, згинаючи коліно під кутом 90 градусів. Випряміть ліву ногу, а праву зігніть в коліні і зробіть мах до грудей. Виконайте 10-15 разів для кожної ноги.

Друга вправа - присідання з махом. Стати рівно, ноги на ширині плечей, коліна злегка зігнуті. Глибоко присядьте. Випрямитеся і виконайте мах лівою ногою тому. Поверніться у вихідне положення. Повторіть 15 разів на кожну ногу.

Третя вправа - приставні кроки в сторону. Поставте ноги трохи ширше, ніж на ширину плечей, носки розгорнуті на 45 градусів. Зігніть ноги в колінах і опустіться в полуприсід. Руки зігнуті в ліктях, лікті над колінами. Зробіть крок в сторону лівою ногою, коліна при цьому залишаються зігнутими. Тепер зробіть крок в ту ж сторону правою ногою. Продовжуйте переміщатися убік. Можна зробити 10 кроків вправо і 10 кроків вліво.

Четверта вправа - з'єднуємо присід і випад. Стати рівно, ноги разом. Злегка присядьте і відведіть сідниці назад. Випряміть руки вгору, утримуючи спину рівно, і затримайтеся на 5 рахунків. Покладіть руки на стегна і зробіть глибокий випад назад лівою ногою. Права нога зігнута під прямим кутом. Поверніться у вихідне положення і повторіть з іншою ногою. Виконайте по 10 разів з кожної.

Остання вправа - ножиці. Але є нюанс: ускладніть вправу і для нього надягніть на щиколотки манжети-обважнювачі вагою по 1-1,5 кілограм. Ляжте на лівий бік, витягнувши ліву руку і поклавши на неї голову. Правою рукою упріться перед собою в підлогу. Зігніть коліна під прямим кутом. Напружте прес. Відірвіть ліву ногу від підлоги і випрямити її вперед, а пряму праву відведіть назад. Поверніться у вихідну позицію і знову зробіть "ножиці", тільки тепер пряму ліву ногу відводите назад, а праву - вперед. Продовжуйте чергувати руху ніг, згинаючи їх між повторами. Виконайте 2 підходи з 12-15 повторів з кожної сторони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новорічна дієта "5 мандаринів"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:30, 21.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2432

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: