3 секрета ідеальної фігури від Джесіки Альби

Опубликовано: 00:45, 05.12.2016
Актриса Джессіка Альба, кожен раз на світських заходах демонструє ідеальну фігуру. Так в чому ж секрет її стрункості? Чи приймає вона спеціальні харчові добавки для зниження ваги або використовує ті ж прийоми, що і інші знаменитості?

3698_116_5b_wmark.jpg (30.68 Kb)

Секрет № 1 - одна година вправ для схуднення щодня


Джессіка Альба виконує спеціальну програму тренування для схуднення і ідеальної фігури, при якій задіяні всі групи м'язів.

Важливий момент в тренуваннях Джесіки Альби - певне і достатня кількість часу, за яке потрібно встигнути опрацювати всі необхідні проблемні місця. Та й розщеплення жирів починається тільки після 20-25 хвилин безперервних фізичних вправ для схуднення і ідеальної фігури.

Секрет № 2 - вправи для схуднення поєднують аеробне і силове навантаження


Щоденні вправи для схуднення від Джесіки Альби:

15 хвилин кардіотренувань: біг або заняття на еліптичному тренажері.
50 випадів і присідань.
10 хвилин на біговій доріжці або орбітрек.
4 підходи вправ для плечей.
4 підходи вправ для біцепсів.
4 підходи вправ для трицепсів.

Секрет № 3 - правильна дієта для схуднення


Джессіка Альба віддає перевагу сніданок з високим вмістом білка - зазвичай це яйце, омлет або м'який сир і фрукти. Високобілковий сніданок не тільки допомагає актрисі отримати енергію для майбутнього дня, але і втамовує голод.

Її ланч складається з низькокалорійного салату з високим вмістом клітковини і вітамінів. В обідній час Джессіка їсть пісне м'ясо або птицю і овочі, така їжа допомагає контролювати вагу, не містить багато калорій і сприяє швидкому схудненню.

Актриса обожнює здорові десерти: фрукти, йогурт, що, крім користі для ідеальної фігури, дозволяє знизити ризик серцево-судинних захворювань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

-ТОП 6 продуктів, які контролюють почуття голоду
-Що потрібно змінити у своєму харчуванні, щоб схуднути
-Дієтичний шоколадний мус: десерт для тих, хто на дієті

Джерело: edinstvennaya.ua
Вернуться к материалу