5 порад як носити одяг з пайєтками

Опубликовано: 11:00, 12.12.2015
Щоб точно не помилитися у виборі блискучих нарядів читай наші блискучі поради!

fcvv2px4.jpg (53.99 Kb)Фрагменти
Якщо не ти не готова з ніг до голови одягатися в блискучу одяг, роби ставку на сяючі деталі. Клатчі, взуття або тонкі шарфи з паєтками ефектно доповнять лаконічний наряд і забезпечать святковий настрій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:7 ознак того, що твоя шуба виглядає дешево

Прикраси
Роль яскравого акценту гідно виконають і прикраси - намиста, браслети, прикраси для волосся та інші блискучі аксесуари. Але будь обережна: буде достатньо і одного такого помітного атрибута.

Стримана гама
Вибираючи пайеточную одяг, віддавай перевагу приглушеним відтінкам. Замість яскравих кольорів ідеальним вибором стануть чорний, бордовий, сапфіровий, смарагдовий або ніжно-рожевий тони.

Практичний підхід
Щоб в два рахунки перетворити денний образ в вечірній, тобі знадобиться не чарівна паличка, а всього одна блискуча деталь. Наприклад, блискучий блейзер, який гармонійно виглядає з сукнями, брючними комплектами і навіть поверх прінтовой футболок.

Спортивний стиль
Хто сказав, що паєтки несумісні зі стилем "спортивний шик"? Підходь до створення ошатного образу з гумором і вибирай найкомфортніші для тебе речі - кроп топи, світшоти або футболки.
Вернуться к материалу