Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода / Модні тренди / 7 ознак того, що твоя шуба виглядає дешево

7 ознак того, що твоя шуба виглядає дешево

Ми відібрали 7 ознак шуби, яку краще не надягати!

c0840c4724f74e33fd8c46837cae6f51_cropped_630x350.jpg (28. Kb)
Великий перламутровий гудзик
У 90-х вибирати модель шуби було особливо ні з чого - тоді шуба з одним-єдиним величезним перламутровим ґудзиком в районі коміра була дуже популярна. Але з тих пір пройшло аж два десятиліття - сьогодні ця модель виглядає неактуально і старомодно.

Поєднання різного хутра
Шуба, зшита з шматків різного хутра (особливо, якщо розрізняються основна частина і, наприклад, рукави і комір) виглядає вельми дивно - нібито її зіпсували в хімчистці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Тренд зимового сезону: темно-зелений колір

Декор
Шуба - це дорога річ, настільки самодостатня, що зайвий декор їй ні до чого. Різноманітні металізовані шкіряні вставки, "прикраси" і "дорогоцінні каміння" псують красиве хутро і моментально здешевлюють образ.

Поганий крій
Шуба, що нагадує козачу бурку, - те, що найменше потрібно твоєму гардеробу. Ти ж не хочеш нагадувати у своїх хутрах ведмедя грізлі на полюванні?

"Частини тіла"
Голови, лапки та інші частини нещасних тварин, залишені в якості "декоративного" елемента на шубі, можуть викликати хіба що жах. Ми ж не печерні люди, щоб носити подобу шкури замість шуби!

Розмір має значення
Величезна шуба в підлогу, в якій особливо "зручно" в метро, не сама практична покупка. Якщо ж ти пересуваєшся на машині, то питання нагальності цієї речі стає ще гостріше.

Хутро поганої якості
Під час обробки шкурок хутро розтягують - цей процес вимагає високого професіоналізму, тому що ніжний матеріал дуже легко зіпсувати. Однак деяких виробників це не бентежить, і вони відправляють неякісне хутро у виробництво, через що потім ми бачимо в магазинах і на вулицях шуби, що виглядають розтягнутими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 09.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2407

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: