3 поради для швидкого та безпечного схуднення

Опубликовано: 01:30, 22.03.2016
Ці поради допоможуть тобі схуднути без шкоди та утримувати отриматий результат.

pohudenie1.jpg (152.2 Kb)1) Щоденник харчування.
Це дійсно допомагає позбавитися від зайвої ваги. Просто спробуй: записуй свій раціон протягом тижня, і ти не тільки зможеш проаналізувати і внести корективи в своє меню, але і автоматично почнеш менше перекушувати і додавати цукерки до чаю. Адже ніхто не хоче побачити, що за день було з'їдено 10 десертів!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 фактів на користь авокадо

2) Група успіху.
По-перше, це може бути "готова" група підтримки, яку ти знайдеш в Мережі. Сьогодні з'являється все більше подібних проектів, де привести фігуру в порядок тобі допомагають дієтологи і фітнес-інструктори, які складають індивідуальну програму і кожен день контролюють її виконання. Займатися можна дистанційно, отримуючи всі матеріали по Інтернету. Щотижня або навіть кожен день тобі потрібно буде писати звіт про те, що ти їла і як тренувалася. Підтримка з боку тренера і учасників допоможе тобі не закинути проект під назвою "ідеальне тіло".

3) Систематичний підхід - фітнес і правильне харчування.
Самий безпрограшний варіант. Багатьом хочеться дива - наприклад, схуднути на 10 кг за тиждень, потім повернутися до звичайної обжерливості і утримувати вагу. Ти ж розумієш, що так не буває? Включи в свій раціон більше білків, виключи швидкі вуглеводи, попроси тренера скласти для тебе програму тренувань і займайся по ній 3 рази в тиждень. Ці прості кроки просто не можуть не привести до бажаного результату.
Вернуться к материалу