Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 6 фактів на користь авокадо

6 фактів на користь авокадо

У нас не всі ще звикли та подружили із цим прекрасним продуктом. Між тим, він має безліч корисних властивостей, читай сама!

tghgtyh6666.jpg (172.76 Kb)
1. Корисний для шкіри
Мексиканські вчені прийшли до висновку, що регулярне вживання авокадо в їжу знижує темп старіння шкіри. Відбувається це за рахунок змісту в м'якоті авокадо корисних Омега-3 жирних кислот, які тонізують і поліпшують стан шкіри, і антиоксиданту глутатіону, який бере участь в реакціях детоксикації.

2. Поживний для мозку
Знову нас радують дослідження вчених, на цей раз з Південноафриканського університету (UNISA), які довели, що авокадо допомагає довше зберігати ясність розуму і тверезість пам'яті. Знову ж головними помічниками є мононасичені жири в сукупності з залізом, які захищають нервові закінчення від зношування і покращують кровопостачання мозку, підвищуючи працездатність нашого головного мислителя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які правила здорового харчування допоможуть схуднути?

3. Головний по схудненню
Група вчених їх США радять якомога частіше включати авокадо в дієту людям, що страждають на ожиріння або просто прагнуть скинути пару-трійку незручних кілограмів. Незважаючи на те, що авокадо - продукт досить калорійний і містить жири, він навіть в невеликій кількості здатний наситити організм і обдурити почуття голоду на кілька годин вперед, не подарувавши при цьому зайвих кілограмів, тому що жири і калорії в ньому корисні.

4. Зміцнюючий імунітет
У авокадо міститься вітамін С, приблизно 10 мг на 100 грамів продукту, який, як відомо, в перших рядах бореться з застудою і вірусами.

5. Підтримує вагітних і годуючих
Як справжній джентельмен, авокадо постачає жінок, які очікують малюка, всім необхідним. В даному випадку найкориснішим є фолієва кислота, яка забезпечує нормальне функціонування плоду і перешкоджає утворенню вад розвитку і плацентарної недостатності.

6. Просто дуже смачний!
Як сказали б англійці, last but not least. Авокадо, завдяки своєму ніжному кремовому смаку, відмінно виглядає і чудово почувається в безлічі страв, будь то салати, корисні бургери, роли або приправи до гарніру. Крім того, авокадо - це відмінний перекус, якщо немає часу, адже його можна їсти з сіллю і крапелькою оливкової олії просто так, ложкою. Дійсно, це той самий випадок, коли корисне виявляється ще й дуже смачним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:30, 21.03.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1815

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: