Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за волоссям / 7 незвичайних процедур для волосся

7 незвичайних процедур для волосся

Пірофорез, ковошинг, лазерний шолом - це не набір випадкових слів і навіть не уривок з лекції з фізики. Це назви незвичайних, але дуже популярних процедур по догляду за волоссям. Ризикнемо спробувати?

62dde808e8a4cb17d9135b2e95c50936_cropped_630x350.jpg (24.77 Kb)
Ковошинг
Слово "ковошинг" звучить дивно, хоча походить від цілком зрозумілих англійських conditioner і washing і означає миття голови без застосування шампуню. Навіщо і кому це потрібно? Деякі трихологи впевнені: часте використання шампуню провокує надмірне саловиділення, а ковошінг, згідно з легендою, вирішує цю проблему. Однак перш ніж примкнути до стану його шанувальниць, прийми до уваги декілька моментів. По-перше, далеко не кожен кондиціонер впорається із завданням - звертай увагу на склад і вибирай той, що не містить силікону і компонентів на його основі. По-друге, приготуйся до того, що процес миття голови тепер займе не звичні 7-10, а 20-25 хвилин, адже методика передбачає повноцінний масаж.

Пірофорез
Для тих, хто любить погарячіше, відмінним рішенням стане техніка лікування волосся ... полум'ям. Мало того що це дуже видовищно, так ще й ефективно. Щоб особисто оцінити достоїнства пірофореза (це назва процедури), спочатку вийди на слід хорошого майстра і сміливо вимагай у нього сертифікат, що свідчить про те, що він пройшов навчання. А потім насолоджуйся самим фаєр-шоу: по твоїх локонам розподілять індивідуально приготовлений лікувальний коктейль, а потім оброблять їх відкритим вогнем. Опинившись під впливом високої температури, компоненти активуються і глибоко проникнуть в структуру кожної волосини. Як результат - видиме неозброєним оком відновлення плюс яскраві враження і класні фото в Instagram.

Лазерний шолом проти випадіння волосся
Для тих, хто стрімко втрачає волосся і вже не вірить в силу традиційних процедур, радимо спробувати дещо нетривіальне. А саме - лазерний шолом. Розуміємо, що назва віддає чимось шарлатанським, але на ділі все серйозно: пристрій дійсно покращує кровообіг шкіри голови і оживляє задрімали фолікули. Працює воно за рахунок чергування масажних технік і випромінювання.

Мезотерапія
Мезотерапія - ще один з багатьох способів зупинити випадіння волосся. За допомогою тонких голок в шкіру вводяться лікарські препарати, які допомагають нормалізувати кровообіг і роботу сальних залоз, а також стимулюють волосяні цибулини. У конкретному випадку склад речовин залежить від проблем, які треба вирішувати. Щоб відчути ефект повною мірою, тобі знадобиться курс з 10-15 процедур з частотою раз на тиждень.

Шиття по волоссю
Швейні приналежності можуть значно продовжити життя зачісці, адже при бажанні пасма легко... зшиваються. Так-так, шпильки і невидимки не завжди справляються зі своєю роботою, так що рецепти з бабусиної скрині ніхто не відміняв. Найпростіше зробити косу "риб'ячий хвіст": ділиш волосся на дві рівні частини, кожну скручуєш в джгут, фіксуєш лаком і закріплюєш за допомогою голки і нитки. Якщо хочеш перейти на просунутий рівень, купи набір для шиття по волоссю - його іноді використовують перукарі.

Обгортання для волосся
Шанувальниці спа-процедур напевно оцінять шовкове обгортання, яке можна без перебільшення назвати панацеєю для довгого волосся. Роблять його так: після ретельного очищення на шевелюру наносять гарячий склад з протеїнами шовку - речовинами, в чиїх силах зробити пасма гладенькими. Принцип той же, що і у випадку з пірофорезом: оскільки склад нагрітий до високої температури, активні компоненти миттєво беруться за роботу - стимулюють обмінні процеси, знімають запалення, живлять і зволожують.

Гарячі ножиці
Замикає наш хіт-парад стара добра стрижка гарячими ножицями. Стилісти люблять її за те, що на відміну від звичайної вона не залишає шансів для посічених кінчиків. Все дуже просто: нагрітий інструмент запаює кінчик волосини, роблячи її більш міцним. Однак видимий ефект обіцяють не відразу, а тільки після двох-трьох походів в салон. Не хочеться так довго чекати? Повір, результат того вартий: з часом зачіска стане об'ємнішим, а укладки будуть триматися набагато довше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як харчуватися, щоб волосся було красивим

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:20, 23.04.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3468

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: