Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Макіяж, Знаменитості / 10 лайфхаків в макіяжі від візажистів зірок

10 лайфхаків в макіяжі від візажистів зірок

Імениті візажисти світу, яким довіряють найстильніші знаменитості, розказали, як їм вдається робити зірок настільки досконалими.

3ea7700b6e527edd5ac7353fdc9acc63_cropped_630x350.jpg (20.73 Kb)
Зробити очі виразнішими
Кармінді, візажист Сінді Кроуфорд, Хайді Клум і Ізабелли Росселіні:
"Викинь чорний лайнер, чорний олівець для повік і чорну підводку. І ніколи більше не купуй. Вона нікому не йде, бо візуально зменшує очі! Заміни на синій, зелений, коричневий або ліловий тон в залежності від образу. Після того як ти провела лінію уздовж вій, нанеси перламутрові білі тіні на внутрішній куточок ока, ретельно розтушуй. Коли будеш фарбувати вії, старайся за допомогою пензлика туші направляти їх під кутом до зовнішнього краю ока, а не строго вгору. Так очі будуть здаватися більшими і виразнішими".

Домогтися ідеального тону
Меллі Ронкал, візажист Бейонсе, Дженніфер Лопес і Ріанни:
"Ніколи не наносьте консилер пальцями. Що б ти не хотіла замаскувати, пігментну пляму, прищик або судину, твої пальці не можуть так делікатно заповнити всі мікроскладочки рельєфу шкіри, як найтонші волоски кісточки. Нанесла? Почекай хвилин 5, щоб консилер "осів". Можливо, ти зрозумієш, що потрібно другий шар. У будь-якому разі тепер ти не "звезеш" консилер, завдаючи тональний крем. Так, і заміни матуючу пудру на ту, що містить мерехтливі частинки. Запам'ятай: здорова шкіра завжди трохи блищить, матовою вона буває тільки у ляльок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макіяж який дратує чоловіків

Зробити вії густішими
Женев'єва, візажист Крістіни Річчі і Кейт Босуорт:
"Візьми рідку підводку для очей і простав чорні крапочки, зовсім крихітні, максимально близько до коренів вій. Це простий прийом оптично збільшує кількість вій в півтора рази!"

Сховати мішки під очима
Паті Дуброфф, візажист Гвінет Пелтроу і Наомі Уоттс:
"Візьми консилер на пару тонів світліше шкіри і нанеси його під мішки, почни з кордону набряклої зони і розтушовуй вниз. Самі мішки затонуйте пудрою на тон темніше звичної. А поверх широкими помахами пензля нанеси пудру з світловідбиваючими частинками, щоб вирівняти загальний тон обличчя".

Загострити вилиці
Джоанна Шлімп, візажист Деніз Річардс, Еллен Помпео, Христини Епплгейт і Єви Лонгорія:
"Тобі потрібно хайлайтер і бронзуюча пудра на 2 тони темніше твого натурального відтінку шкіри. Щоб не сумніватися у виборі, придбай палетку з кількома відтінками. Втягни щоки з усіх сил, і нанеси бронзуючу пудру на "запалі" частини щік. Посміхнися, і нанеси хайлайтер на "яблучка" щік".

Зробити лоб більш вузьким
Джоанна Шлімп:
"Візьми пухнасту кисть для нанесення пудри і розсипчасту пудру на тон темніше твого натурального. Набери достатню кількість пудри на кисть, струсни її, щоб пігменти лягали рівніше, і легкими змахуючими рухами пройдися уздовж лінії росту волосся. При необхідності повтори ще раз, але не перестарайся, щоб не отримати ефекту темної смуги".

Зробити ніс менше
Меллі Ронкал:
"Картографуємо звичайний тональний крем на обличчя, потім візьми хайлайтер і виділи ним "спинку" носа: проведи лінію від перенісся до кінчика. Тепер бери бронзуючу пудру, і за допомогою кисті затемнюй "крила" носа. І взагалі пам'ятай: все, що ти затемнюєш, стає менше, все, що висвітлюєтся - більше".

Збільшити об'єм губ
Кармінді:
"Візьми безбарвний бальзам для губ в баночці і трохи шіммеру. Пензликом візьми трохи бальзаму, доторкнися до шіммера і нанеси на "зону Купідона" - в улоговинку верхньої губи. Легке висвітлення цієї ділянки за рахунок світловідбивних пігментів візуально збільшує губи. Тепер наноси зволожуючу помаду: ніяких матових текстур! Глянцевий блиск підсилює оптичний ефект. Для ще більш виразного результату нанеси поверх блиск для губ з мерехтливими частинками".

Зробити брови густішими
Кармінді:
"Якщо ти зазнала фіаско, намагаючись профарбувати шкіру під бровами за допомогою олівця або спеціальних тіней, спробуй скористатися тонованим воском або тонуючим гелем для брів. Вони володіють напівпрозорою текстурою, і вигляд виходить більш природний".

Знайти ідеальні рум'яна
Женев'єва:
"Якщо ти хочеш знайти ідеальний відтінок рум'ян, йди в магазин ненафарбованою, в не спекотний похмурий день. Ідеальне освітлення і оптимальна температура допоможуть твоїй шкірі виглядати природно. Потри долонями щоки, не надто активно, але відчутно. І підбирай рум'яна,що ідеально збігаються з тим відтінком, якого набули твої щоки!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

09:00, 24.07.2015
Автор: maruna
Переглядів: 2475

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: