Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика / 4 секрети ідеальної шкіри від японок

4 секрети ідеальної шкіри від японок

Всім відомо, що у японок прекрасна шкіра. Секрети догляду за нею розкриває Міледі прямо сьогодні!

435r34treytry.jpg (195.98 Kb)
1. Менше засобів
Секрет японок - сталість і строгий алгоритм. Вранці: вмитися зі спеціальним засобом, нанести лосьйон (а не тонік), потім сироватку і зволожуючий крем. Увечері - все те ж саме. Мінімалізм, суворе дотримання ритуалу і ніяких відхилень. Ви помітите різницю вже через пару тижнів ».

2. Тільки їстівне
Якщо ти не готова це з'їсти, чи не нанось це на шкіру. Звичайно, я трохи утрую, навряд чи хтось стане є крем або лосьйон, але я закликаю пам'ятати про те, що в кінцевому рахунку все, намазане на шкіру, потрапляє в кровотік. Тому стежити за інгредієнтами необхідно, і чим більше в них натуральних екстрактів - тим краще.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як позбутись запалень на обличчі?

3. Тканинні маски
Цей секрет знали ще гейші, не підозрюючи, що процес називається оклюзією. Вони змочували рожевою водою шовк і прикладали до обличчя, роблячи перші в історії тканинні маски. При використанні таких масок глибина проникнення засобів багаторазово зростає, і ефективність їх стає вище. Не обов'язково купувати готові маски, ви можете взяти серветку з відповідного матеріалу, нанести свою улюблену маску на обличчя і покласти серветку зверху.

4. Правильне очищення
Найдорожче засіб у вашій ванній - це засіб для вмивання. Ви можете економити на кремі, сироватці або відмовитися від лосьйону, але засіб для вмивання має ідеально підходити вашій шкірі, не пошкодуйте часу на підбір правильного, а краще - зробіть це разом з лікарем-дерматологом.

Джерело: cosmo.ru

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

18:30, 21.06.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1724

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: