Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса / 5 домашніх продуктів, які допоможуть звузити пори на обличчі

5 домашніх продуктів, які допоможуть звузити пори на обличчі

Одна з найпоширеніших проблем серед жінок — розширені пори. Вони мають не привабливий вигляд та стають причиною утворення прищів, вугрів та багатьох шкірних захворювань.
e38339cfa7fa7b371697ac97a6946189.jpg (32.62 Kb)
Зробити широкі пори абсолютно непомітними не вдасться, але звузити їх цілком реально. Пропонуємо вам п'ять домашніх рецептів з використанням тільки натуральних продукти.

Яєчний білок
Маски з яєчних білків стягують та тонізують шкіру. Виводять надлишки жиру з пір. Візьміть яєчний білок, дві столові ложки вівсяних пластівців та дві столові ложки лимонного соку. Перемішайте все до однорідної консистенції. Нанесіть на очищену шкіру обличчя. Потримайте маску на обличчі півгодини. Змийте холодною водою. Робіть маску два рази на тиждень.

Косметичний лід
Це один з найефективніших способів зменшити пори. Також лід допомагає скоротити вироблення шкірного жиру протягом декількох годин та тонізує шкіру. Робіть цю процедуру щоранку після вмивання.

Мед та цукор
Для звуження пір мед застосовують як скраб, додаючи в нього цукор. Візьміть столову ложку меду, столову ложку коричневого цукру та змішайте їх з невеликою кількістю лимонного соку. Очистіть шкіру обличчя засобом для вмивання. Нанесіть скраб на обличчя. Зробіть м'який масаж на проблемних ділянках. Змийте теплою водою.

Глина
Глиняні маски допомагають звузити пори та нормалізувати кількість виділення шкірного жиру. Відмінно очищають шкіру та володіють відбілюючими властивостями. Після курсу глиняних масок шкіра має свіжий та здоровий вигляд.

Лимонний сік
Лимонний сік допомагає стягувати шкіру та очищає пори. Лимон був визнаний одним з найефективніших натуральних засобів для лікування вугрів. Для пористої жирної шкіри відмінно підійде маска на основі лимонного соку та вершків. Змішайте чайну ложку лимонного соку з чайною ложкою вершків. Нанесіть на обличчя на 20 хвилин. Змийте прохолодною водою. Маска з лимонним соком ефективно звужує пори та відбілює шкіру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

14:30, 03.11.2016
Автор: Олена
Переглядів: 1535

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: