Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Зачіски / 4 прості вечірні зачіски

4 прості вечірні зачіски

Збираєшся на вечірку? Вбий всіх розкішною укладкою! Будь-яка з цих чотирьох зачісок ідеальна для party. Щоб зробити їх, тобі не потрібно багато часу і сил, а ось чудовий результат гарантовано!

3e2rtwfpr2t.jpg (20.25 Kb)
Високий хвіст

Проста і одночасно стильна зачіска виглядатиме по-новому завдяки незвичайній шпильці-зажиму або широкій блискучій стрічці (не вужче 4 сантиметрів). Аксесуари повинні бути не тільки ефектними, але і добре фіксувати хвіст. Перед тим як приступити до укладки, скористайся сироваткою для розгладження локонів або олією для волосся - тоді короткі пасма не будуть вибиватися із зачіски. Щоб хвіст дійсно виявився на маківці, збирай волосся, відкинувши голову назад. Зафіксуй його для надійності спочатку еластичною гумкою і замаскуй шпилькою-затиском або стрічкою.

kf0hjtxr.jpg (85.31 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 табу для новорічної зачіски

Декорований пучок

Повсякденна зачіска стає набагато цікавішою, якщо просто переплести пучок тонкою еластичною стрічкою (бажано контрастного з волоссям відтінку). Гладко зачеши волосся назад і збери у хвіст якомога нижче, біля основи шиї. Потім по спіралі обмотай тонкою стрічкою (роблячи проміжки в 2-3 сантиметри) спочатку зверху вниз в одну сторону, потім знизу вгору - в іншу. Вийде хрест-навхрест.

bdayyq35.jpg (71.5 Kb)

Об'ємна мушля

Подвійний обруч, легка сексуальна недбалість плюс об'єм - і сувора офіційна черепашка перетворюється на розкішну зачіску грецької богині! Твої дії: розпороши на руки текстуруючий спрей і збий пальцями волосся біля коренів для створення об'єму. Потім розділи волосся на потилиці на дві частини (від верхівки до центру голови і від центру до шиї). Починай укладку з нижньої половини, а верхню поки заколи на маківці. Скрути волосся у вільний джгут і зроби черепашку. Надійно зафіксуй шпильками. Тепер повернися до верхніх локонів: начеши їх біля коренів, злегка підкрути кінчики і уклади їх назад поверх черепашки, закріпивши шпильками або лаком. І останній штрих - обручі. Одягни один практично на верхівку, а другий якомога ближче до лінії росту волосся. Трохи зруш його назад, створюючи хвилю між обручами, - зачіска готова!

ddefbd553e361e6396dc3658be7d1bc0.jpg (44.26 Kb)

Асиметричний джгут

Навмисна недбалість цієї укладки зробить твій образ ультрасексуальним і в той же час ніжним. Надай зачісці об'єму біля коренів за допомогою мусу або спрею. Наноси його пальцями, хаотично збиваючи волосся. Збери локони, наче робиш хвіст, але тільки збоку. Тепер скрути в джгут (не надто тугий, щоб зберегти об'єм), рухаючись по діагоналі вниз. Коли досягнеш кромки волосся біля іншого вуха, закріпи джгут гумкою, обмотай навколо пару локонів для маскування і закріпи їх шпильками.

2i65wzlq.jpg (102.98 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:30, 24.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3014

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: