Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 5 видів сексу, які були у кожної з нас

5 видів сексу, які були у кожної з нас

Впізнаєш себе?

sdfghr4ty45654.jpg (200.6 Kb)

Перший раз.

Ми всі вчилися потроху ... Зазвичай все починається незграбно і ніяково і закінчується занадто швидко. Ніхто особливо і не чекає, що все буде шикарно - скоріше, просто чекає, що це буде. Нічого, вдруге все вийде значно краще.

Прощальний секс.

Одна з тих речей, в яку не віриш до тих пір, поки вона не трапиться з тобою - на кшталт зустрічі з привидом. Спочатку ти думаєш: дивно, навіщо людям займатися любов'ю, якщо вони тільки що засмутили один одного тим, що вирішили розійтися? А потім це відбувається з тобою ... І ти раніше не розумієш, навіщо.

Сердитий секс.

Здавалося б, любов'ю займаються через ніжності і взаємне бажання, а не тоді, коли хочеться один одного порвати на шматочки. І все-таки секс-примирення існує. Ви посварилися, ви один на одного злі, як чорти, і раптом ви кидаєтеся один до одного і починаєте пристрасно цілуватися і зривати одяг. Нормально, ні?

Перший карколомний секс.

Рано чи пізно в його житті з'являється жінка (сподіваємося, це ти, підкована за допомогою наших секс-порад), про яку він може чесно сказати: "Ого! У мене в житті такого не було!" (В найкращому сенсі цих слів.) Та ніч повністю змінює його уявлення про те, який чарівною може бути інтимна близькість. Але й ти просто в захваті від того, що між вами тільки що відбулось. Це все одно, що вперше спробувати справжнє французьке шампанське після хімічної газованої води.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

6 чоловічих звичок, які нас дратують
Про що не варто говорити у ліжку?
6 чоловічих звичок, які нас дратують

Секс "під градусом".

Коли бажання - хоч відбавляй, але нічого толком не виходить. Це траплялося і з кращими з кращих. Але він був упевнений, що вже його-то член його не підведе. Але нажаль.

Джерело: cosmo.ru

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:20, 19.09.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1667

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: