Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Модні тренди, Фото / 5 наймодніших осінніх речей з трикотажу [ФОТО]

5 наймодніших осінніх речей з трикотажу [ФОТО]

Вірний супутник практично будь-якого осіннього образу - звичайно, трикотаж. Він і зігріє, і прикрасить, і створить те відчуття затишку, яке так необхідно в похмуру погоду. Пропонуємо вашій увазі добірку кращих речей з трикотажу, відповідних останнім модним тенденціям.

320456-bez_d1.jpg (34.4 Kb)
Джемпер кейп-силуету
 
Якщо вірити статистиці, білий трикотаж робить образ найбільш привабливим. А вже якщо він володіє незвичайним фасоном, то така модель стає удвічі цікавішою.

8468_daisy_street.jpg (21.76 Kb)

Джемпер-колорблокінг
 
У цьому сезоні актуальне поєднання декількох кольорів в одній речі. Осінній колорблокінг відрізняється від літнього більш стриманими кольорами.

02_river_island2.jpg (23.12 Kb)

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: 6 суконь, які повинні бути в твоєму гардеробі [ФОТО]

Кардиган

Фасони кардигана, що нагадують бабусину кофту або елемент образу манірної леді, відійшли на другий план. У цьому сезоні актуальні незвичайні моделі, що більше нагадують жакет або навіть пальто.

asos4.jpg (37.46 Kb)

Жіночна сукня

З настанням перших холодів не варто забувати про сукні. Сукні з трикотажу - відмінний варіант для створення романтичного образу.

sonia_by_sonia_rykiel.jpg (25.12 Kb)

Сукня oversize

На жаль, сукня з трикотажу підкреслює не тільки достоїнства, але і недоліки фігури. Якщо ви не можете похвалитися ідеальними формами - зверніть увагу в'язану сукню oversize, тим більше що така модель не менш актуальна.

paisie.jpg (23.91 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 12.09.2015
Автор: maryna2
Переглядів: 2852

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: