Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса / Догляд за волоссям / 5 найбільш шкідливих компонентів твого шампуню

5 найбільш шкідливих компонентів твого шампуню

Січеться волосся? Жахливо випадає та ще о до того має тьмяний вигляд? Може вся справа у неякісному шампуні, сьогодні ми розповімо, які найшкідливіші компоненти твого шампуню шкодять твоєму волоссю.

beauty_hair__600.jpg (20.76 Kb)
Sodium Laureth Sulfate
Відповідає за піноутворення. Спочатку SLS був впроваджений для чищення механізмів, машин. Хімічний склад даного компонента дозволяє йому потрапляти в кров через пори шкіри і накопичуватися в тканинах печінки, серця та очей. Це токсичний мутаген, який може порушувати процеси метаболізму. Сульфанат натрію дійсно позбавляє волосся від жиру, але також сушить шкіру голови.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:5 незвичних способів створити шикарні локони

BHT (Butylated Hydroxytoluene)
Перешкоджає окисленню жирів при взаємодії з повітрям, канцероген. Він вже заборонений в деяких країнах як компонент косметики.

Sodium Lauruulaureth Sulfate
Він же - натрію лаурил або ж лауретсульфат. Використовується через очищаючі властивості, часто маскується як "витяжка кокоса". Це дешевий і шкідливий продукт нафтопереробки. Він в рази підвищує схильність людини до алергічних реакцій, викликає лущення шкіри, висип.

DEA, TEA
Вельми часто зустрічаються у складі шампунів, як дешевих, так і дорогих. У їхньому складі є аміак, який при тривалому використанні надає токсичну дію на весь організм, викликає алергію, подразнення очей, сухість шкіри голови.

SLES (лауретсульфата натрію)
Цей компонент більш м'який ніж описаний під номером 1 SLS, він часто використовується в дитячих шампунях. SLES шкідливий, але ефект його досить короткочасний і не має властивості накопичуватися в організмі. Його просто потрібно ретельно змивати. Тільки хто про це знає? І настільки ретельно ми вимиваємо волосся?

Той обираючи шампунь детально вивчай склад засобу, а тож ми радимо тобі робити шампунь самостійно чи мити своє волосся тільки кондиціонером, як і більшість зірок Голлівуду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

09:00, 02.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2312

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: