Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 10 продуктів, які не можна їсти на голодний шлунок

10 продуктів, які не можна їсти на голодний шлунок

Думаєш що харчуєшся правильно? Виявляється, навіть корисні продукти можуть зашкодити тобі вранці. Дізнайся список продуктів, які не варто їсти натщесерце.

5883fe538d3561d47f42aeb68802d08a.jpg (28.01 Kb)
Банани
Через високий вміст магнію, вживання бананів на голодний шлунок може призвести до порушення магнієво-кальцієвого балансу в організмі людини. Це загрожує виникненням серцево-судинних захворювань.

Апельсини
Ваш шлунок може переповнитися газами і кислотою.

Холодні напої
Вони подразнюють шлунок і кишечник. В результаті можуть порушитися ферментативні реакції, провокуючи появу певних хвороб. У жінок може відбутися збій менструального циклу.

Глід
Високий вміст органічної, винної, масленичной та лимонної кислот в гліді сприяє виробленню шлункового соку. В результаті шлунок наповнюється газами і кислотою.

Йогурт
При вживанні на голодний шлунок йогурт втрачає значну частину своїх корисних властивостей. Його рекомендується вживати через 2 години після їжі або перед сном. У цьому випадку він дійсно допомагає травленню.

Солодка картопля
Дубильна кислота і пектин сприяють виділенню шлункового соку, в результаті чого людина відчуває сильний дискомфорт.

Хурма
Хурма містить велику кількість пектину і дубильної кислоти, які в ході взаємодії з шлунковим соком перетворюються на гелеподібну речовину. В результаті можливе утворення шлункового каменю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Читай по губах: форма губ розкаже про характер

Помідори
Для них характерні ті ж побічні ефекти, що і для хурми.

Цукор
Цукор дуже легко засвоюється. Коли цукор потрапляє в порожній шлунок, людський організм не може виділяти достатню кількість інсуліну для підтримки його нормального рівня в крові. Це загрожує виникненням хвороб очей. Більше того, цукор - це їжа, що утворює кислоти, здатна порушити кислотно-лужний баланс.

Часник
Аллицин, що в ньому міститься, подразнює стінки шлунка і кишечника. Це загрожує виникненням гастроспазмів.

Навіть якщо ви дуже зголодніли, не поспішайте їсти будь-що. Пам'ятайте про те, що не вся їжа придатна для вживання на голодний шлунок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:30, 24.07.2015
Автор: Yulia
Переглядів: 3873

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: