Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 7 порад для твого інтимного здоров'я

7 порад для твого інтимного здоров'я

Любити себе - це не означає піклуватися про своє здоров'я і з повагою ставитися до власного тіла, а особливо до інтимної гігієни, як саме ми тебе навчимо!

intimnaya_gigiena.jpg (21.92 Kb)
Носи бавовняну білизну.
Бавовна абсорбує вологу, тому шкідливі мікроби, які мріють підлаштувати тобі якусь неприємність, відчувають себе не так затишно.

Практикуй тільки безпечний секс.
Користуйся презервативами. Мало того, що ЗПСШ самі по собі - дуже неприємна штука і наносять удар по організму. Деякі з них - наприклад, папіломавірус - можуть вести до більш серйозних проблем. Таким, як рак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Які плюси принесе твоїй фігурі ранковий секс?

Використовуй лубрикант, якщо відчуваєш сухість.
І не тільки тому, що секс стає неприємним і навіть болючим, коли вагіна недостатньо волога. Крім неправильних відчуттів ти ризикуєш отримати мікропошкодження слизової, що відкриває шлях інфекціям. Пам'ятай, що змазка повинна бути на водній основі, якщо ви користуєтеся презервативами.

Забудь про спринцювання!
Досить звичайного миття. У піхві і так чисто завдяки корисній мікрофлорі. Найжахливіше, що доводилося чути про жіночі викрутасах в області гігієни - це звичка деяких дівчат робити спринцювання слабким розчином марганцівки. Хіба можна так ненавидіти власне тіло? Це вб'є всі корисні бактерії і відкриє шлях їх хвороботворним ворогам.

З цієї ж причини не використовуй для інтимної гігієни звичайне мило.
Воно сушить шкіру і слизову і розправляється з корисною мікрофлорою. Можна обійтися просто теплою водою - або використовуй спеціальні засоби.

Наполягай на зміні презерватива, якщо ви переключаєтеся від анального до вагінального сексу.
Мікрофлора піхви не впорається з інфекціями, занесеними з сусідніх дверей.

Навіть здоровим жінкам рекомендується хоча б раз на рік відвідувати гінеколога для профілактичного огляду.
На практиці лікарі в консультаціях нерідко дивуються: скарг немає, що прийшла? Краще нехай дивуються, ніж пропустити ранню стадію дуже неприємної медичної проблеми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:30, 05.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2112

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: