Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 5 міфів про харчування, які варто забути

5 міфів про харчування, які варто забути

Насправді в ці правила є дуже багато підводних каменів.

rertyuui89io8o9oi90.jpg (302.6 Kb)

Свіжі овочі корисніші, ніж приготовані

На жаль. Деякі варені овочі - куди корисніші свіжих. Наприклад, якщо взяти моркву, то в вареному вигляді в ній куди більше корисних речовин. Наприклад, каротиноїдів, які незамінні в процесах, пов'язаних із зором, зростанням, репродукцією, захистом від різних бактеріальних і грибкових захворювань, а також з нормальним функціонуванням шкіри і слизових. А в тушкованих або приготованих на пару помідорах більше необхідних лікопін, які так добре розщеплюють жири і виступають профілактикою серцево-судинних захворювань і захищають від атеросклерозу.

Сік в пакетах корисніше газованої води

Той же яблучний сік нам завжди здається нешкідливим, тому ми легко замінюємо їм шкідливу газовану воду. Насправді в соці навіть трохи більше калорій, ніж в тій же колі. Якщо ти дійсно стежиш за харчуванням, то краще пий звичайну мінералку. А від соків і газованої води взагалі відмовся.

Замість цукру краще використовувати мед

Майже все людство живе в омані, що цукор шкідливий не тільки для фігури, але і для здоров'я в цілому. Тому ми намагаємося його замінити всюди медом. Насправді мед ще більш калорійний, ніж цукор. Різниця, звичайно, не дуже величезна, але на а талії помітна точно буде.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Їжа та алкоголь: як правильно поєднати?

Сухофрукти - відмінний перекус

Не зовсім. Вся справа в те, що при сушінні фрукти втрачають до 80% вітамінів і антиоксидантів. Тому для перекусу краще вибирати все ж свіжі фрукти. До того ж сухі фрукти ще небезпечні тим, що виробники посилюють їх смак за допомогою солодкого сиропу.

Попкорн - шкідлива їжа

Науково доведено: приготований в машині на гарячому повітрі попкорн - здорова і корисна їжа. У чашці попкорну міститься майже в два рази більше антиоксиданів, званих поліфенолами, ніж в порції будь-яких фруктів або овочів. Крім того, попкорн містить в собі корисну клітковину. Тому чашка попкорна може стати для тебе відмінним перекусом.

Джерело: edinstvennaya.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 31.10.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2705

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: