Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 3 причини, чому ти не отримуєш задоволення в ліжку

3 причини, чому ти не отримуєш задоволення в ліжку

Багато дівчат скаржаться на те, що вони не отримують задоволення в ліжку. На думку досвідчених сексологів, тому є кілька суттєвих причин.

b87def0706222a38dfebc7a1da8ad6.jpg (27.07 Kb)
Причина № 1
Перша полягає в тому, що багато дівчат забувають, що кожна людина індивідуальна. Якщо комусь вдається досягати "божевільного оргазму" на кухонному столі після півтори годин прелюдій, то іншій дівчині буде цілком достатньо куди більш скромного за тривалістю і традиційного по місцю розташування статевого акту. Це зовсім не означає, що перша дівчина отримує справжнє задоволення, а друга ним обділена. Визначся з тим, що подобається саме тобі, і не женися за красивими картинками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Чи корисне тривале сексуальне стримування?

Причина № 2
Друга причина - це стереотипи по відношенню до чоловіків. Чоловіки з телевізійних екранів вгадують жіночі бажання з півслова і одними дотиками забирають дам серця в країну насолод. На ділі тобі доведеться гарненько повчити свого партнера того, як реагує твоє тіло на ті чи інші маніпуляції. Розкажи йому, що тобі приємно, а що ні. Тільки після цього можна розраховувати на подорож в ту саму чарівну країну.

Причина № 3
Нарешті, третя причина відсутності задоволення від сексу - нетерплячість. Бажання отримати все і відразу штовхає до частої зміни партнерів. Але на ділі це не йде на користь сексуального життя, а тільки робить його більш болісним. Якщо в першу ніч молодий чоловік тебе розчарував, то це зовсім не означає, що він абсолютно безнадійний. Цілком можливо, що він дав "осічку" саме тому, що дуже боявся тебе розчарувати. Дай йому шанс і допоможи розслабитися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 25.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1589

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: