Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода / 7 головних заборон щодо капронових виробів

7 головних заборон щодо капронових виробів

МіЛеді розповість Вам 7 основних "не можна" про капронові панчохи і колготки. Про це повинна знати кожна модниця!

23772.jpg (15.2 Kb)
1. Діловий стиль не допускає колготки в сіточку або в будь-який малюнок, колготки з різною текстурою. Щільні чорні колготки також не підходять до ділового костюма.

2. Кольорові колготки, з блиском або з люрексом - тільки поза офісом. Ніколи не вибирайте перламутрові блискучі колготки - це дуже вульгарно й дешево.

3. Якщо ви надягаєте маленьке чорне плаття і чорні туфлі, то не варто вдягати прозорі тілесні колготки.

4. Босоніжки з відкритим носком і колготки - заборонена комбінація. Хоча в деяких осінніх колекціях дизайнери одягають моделей в кольорові босоніжки з кольоровими, навіть з щільними колготками.

5. До речі, босоніжки в діловому гардеробі не особливо вітаються. Значить, буде легко дотримуватися правило того, що діловий дрес-код не допускає відсутності колготок навіть влітку.

6. Хіт холодного сезону «білі чоботи і чорні колготки», або чорні чоботи і тілесні колготки - це неприпустимі поєднання!

7. Колготки не повинні дисонувати по тону з взуттям та верхнім одягом, щоб «не різали» ногу горизонтально різкі колірні переходи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

09:00, 16.09.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1898

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: