Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди / 5 речей твого гардероба, яких варто позбутись

5 речей твого гардероба, яких варто позбутись

Ми вибрали 5 предметів гардероба, які напевно мешкають у тебе вдома, і з якими пора безжально розлучитися!

14232773_fgbfhbb66308.jpg (53.41 Kb)
Речі-клони
Кілька однакових білих базових футболок - це одне, а ось п'ять ситцевих суконь в дрібну квіточку - явний перебір. Причому напевно носиш ти тільки одну з них, а інші лише займають третину шафи. Тому сміливо вибирай "фаворита", а від "клонів" просто позбався.

Неприваблива одяг для дому
Ні, ні та ні! Негайно викинь їх у сміттєвий бак, виглядати стильно вдома можна і потрібно. Досить присвятити пару годин вивченню асортименту самих бюджетних мас-маркет-брендів, щоб обзавестися милими, зручні і красивими речами для дому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 круті ідеї з брюками-кюлотами

Одяг для "іншої" тебе
Ці джинси ти носила десять років тому, коли була худшою/повнішою/нижчою. Потім в твоїй фігурі щось помінялося, ти більше не можеш їх носити, але вони покірно переїжджають з тобою на нові квартири, а рука так і не піднімається викинути відверто непотрібну річ. А варто було б!

Одяг, що нагадує про щось неприємне
У цій сукні ти вирушила на вечірку, де об'єкт твоєї пристрасті кинув тебе і на очах у всіх друзів пішов з іншою, а ось цей костюм був на тобі, коли в компанії, де ти працювала, трапилося скорочення. Хочемо ми того чи ні, але асоціації - річ дуже вперта. Ти напевно не почнеш надягати одяг, з якою пов'язані неприємні спогади, так навіщо ж зберігати його вдома?

Зіпсовані речі, які не можна "реанімувати"
У всіх нас вдома є "трохи зіпсовані" предмети гардеробу. Настав час розібрати весь цей "скарб" і нарешті зрозуміти, кого зі "списку постраждалих" можна повернути до життя, а кому не допоможе навіть найталановитіша кравчиня. Предмети, що потрапили в другу категорію, викидай негайно, пам'ятаючи про те, що ти звільняєш місце для нових, модних речей!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

19:00, 30.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2551

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: