Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Дім і декор / 5 геніальних ідей зберігання взуття

5 геніальних ідей зберігання взуття

Багато взуття не буває! Про це знає кожна дівчина. Беріть на озброєння ці кілька розумних ідей зберігання, які прикрасять вашу квартиру.

miu-miu-ayakkabi-modelleri-ban2014_jpg3_.jpg (26.25 Kb)
1. Настінні молдинги
Після ремонту залишилися настінні молдинги? Пристосуйте їх під стильний тримач! Прикріпіть молдинги в кілька рядів на свій розсуд і розвісьте на них туфлі. Готово!

0708_get_img.jpg (56.88 Kb)

2. Тримачі для рушників
Ще одна бюджетна і проста в реалізації ідея зберігати взуття на підборах - підвісити їх на тримач для рушників. Коштує копійки і продається в будь-якому будівельному супермаркеті.

0038_get_img_1.jpg (43. Kb)

3. Драбина
Якщо розміри передпокою дозволяють, прикріпіть до стіни драбину. Притому, можна використовувати дерев'яні сходи. На тлі однотонних яскравих шпалер це буде виглядати дуже стильно.

4474_get_img_2.jpg (74.18 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно доглядати за білими речами?

4. Піддон
Це екологічно, просто і зі смаком. Досить обробити піддон наждачним папером і покрити лаком або пофарбувати, щоб щербини не зашкодили взуттю, а після прикріпити його до стіни. Взуття на підборах модно чіпляти за піддон каблуком, а кросівки, балетки і інше - засунути в нього носом.

0337_get_img_3.jpg (59.05 Kb)

5. Труба
Це варіант для тих, хто не боїться сміливих експериментів! Купіть в магазині будматеріалів і сантехніки трубу і попросіть її нарізати. За допомогою наждачного паперу згладьте всі нерівності, при бажанні пофарбуйте і прикріпіть до стіни. Всередину такого циліндра можна покласти в'єтнамки, балетки, кеди, сандалі.

2701_get_img_4.jpg (35.73 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:40, 24.07.2016
Автор: maryna2
Переглядів: 2017

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: