Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика / 3 способи отримати нову косметику безкоштовно

3 способи отримати нову косметику безкоштовно

Правило "Шафа не закривається, а носити нічого" часто поширюється і на косметику. Якщо тобі набрид звичний beauty-арсенал, ми підкажемо декілька способів оновити косметичку без шкоди для гаманця.

261534.jpg (29.7 Kb)
Обмін з подругами. "Старій" косметиці всього пара місяців від народження, а деякі з тюбиків ти навіть не встигла розпакувати? Чому б не віддати її подрузі - можливо, невдалий для тебе відтінок помади їй буде личити. А вона, в свою чергу, зможе поділитися парфумами, які не припали до смаку (точніше, не по запаху) її хлопцю. Збери подруг на мейкап-вечірку і попроси кожну захопити непотрібну косметику. Встановіть правила, щоб обмін був рівноцінним. Приміряйте на себе новинки, не відходячи від каси, і отримуйте задоволення від процесу!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що робити з засохлою тушшю

Обмін в інтернеті. Обставини склалися так, що тобі ні з ким помінятися косметикою? Звернись на спеціалізовані форуми. Можливо, ти знайдеш не тільки нову косметику, але і нових подруг. Не забувай про правила гігієни: сміливо міняти косметикою в тюбиках, спреях і олівцях (останні можна наточити). А от від обміну тушшю, підводкою або консілером з ідивідуальним аплікатором краще відмовитися.

Тест-драйв. Не соромся просити пробники новинок, які зацікавили тебе в косметичних магазинах. Якщо ти любиш часто змінювати свій образ, справжньою знахідкою стануть аромати в маленьких пробних флаконах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

11:00, 22.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3046

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: