Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 13 моментів, які не повинні грати ролі при виборі хлопця

13 моментів, які не повинні грати ролі при виборі хлопця

Історія про Красуню і Чудовисько тебе нічому не навчила?

kinopoisk_ru-beauty-and-the-beast-4785.jpg (28.61 Kb)
Те, яка у нього фігура і рівень доходу, не повинно ставати вирішальним чинником, правда. Отже, не привід відмовляти хлопцю, враховуючи:

Те, який у нього зріст.
Для щасливого майбутнього "довжина" хлопця не принципова. Якщо між вами є хімія, він про тебе піклується і поряд з ним ти відчуваєш себе справжньою жінкою, "бери" не роздумуючи.

Те, яке у нього статура.
Нехай він не настільки накачаний і пружний, як твій колишній, але ... де зараз твій колишній, який, до слова, виявився справжнім негідником? Ось ось.

Те, випиває він чи ні.
Увага: мова йде не про патологічну тягу до алкоголю, а про кілька коктейлів, які він бере собі на вечірці. Однозначно, з залежностями потрібно боротися, але варто дати хлопцеві шанс, а не записувати його в розряд "пропащих" через один хмільний промах.

Те, живе він окремо або з батьками.
Тисячі наших з тобою ровесників живуть з батьками, тому не рубай з плеча, якщо твій потенційний обранець намагається заощадити на оренді квартирі або відкладає на другу вищу. Зрештою, часи зараз не з легких.

Те, скільки йому років.
Дивна історія: якщо до роману з чоловіком постарше всі ставляться більш-менш спокійно, але про те, щоб зустрічатися з хлопцем молодше воліють навіть не думати! В чому проблема? Іноді юний по роках, але зрілий бойфренд здатний на більш рішучі й відповідальні вчинки, ніж 40-річний чоловік.

Те, як він одягається.
Якщо, як правило, ти мала справу з хлопцями у випрасуваних білих сорочках, але хтось у рваних джинсах і запилених черевиках може викликати у тебе тільки природну відразу... Ось тобі слушна порада: ніколи, чуєш, ніколи, що не дозволяй одягу і аксесуарам йти попереду особистості і не міряй людини по його "типажі". Цей "грязнулька", якщо його полюбити і відмити, може стати справжнім скарбом.

oven-cholovk-v-lyubov-harakteristika-cholovka-ovna_582.jpeg (26.36 Kb)

Те, що думають про нього твої подруги.
Якщо у твоїх дівчаток немає підстав підозрювати твого хлопця в серійних вбивствах і серійних відносинах, їх думка має залишатися всього лише думкою. На смак і колір, як ти пам'ятаєш, товаришів немає.

Те, чим він заробляє на життя.
Якщо він, звичайно, не серійний вбивця ... А якщо серйозно, це те ж саме, що і з одягом. Продавець електроніки/механік/банкір/спортсмен - людина будь-який з цих професій може зробити тебе як найщасливішою, так і абсолютно нещасною. Вибір за тобою.

Те, скільки у нього було партнерок.
Він може бути більш-менш досвідченим, ніж ти в сексуальному плані, але цей момент не повинен ставати визначальним.

Те, скільки у нього було серйозних відносин.
Всупереч поширеній думці, люди змінюються - згадай Крістіана Грея з "50 відтінків" після зустрічі з Анастейшею і Джорджа Клуні після зустрічі з Амаль. А змінюються вони, коли поруч з'являється правильна жінка, так що, якщо ти саме така, то навіть у "гравця" є всі шанси стати зразковим сім'янином.

Те, наскільки його інтереси перетинаються з твоїми.
Круто, якщо ви обоє - спортсмени, які бігають по ранках і дотримуються правильного харчування або, скажімо, кіномани, які відвідують всі прем'єри і готові годинами обговорювати шедеври Бертолуччі за келихом вина. Але якщо інтереси хлопця відрізняються від твоїх, стосунки теж можуть бути чудовими. Крім того, нові інтереси обранця - новий досвід для тебе.

Те, чи є у нього почуття стилю.
Незалежно від того, чи купує він костюми від Zegna або носить одні й ті ж шорти карго третій рік поспіль, це не має значення. Якщо відносини стануть серйозними, ти завжди зможеш викинути ці чортові шорти, коли його не буде вдома :)

Те, скільки грошей він заробляє.
Не всі багатії - неприємні і зарозумілі люди, точно так само, як і не всі бідні - скнари і скиглії. Справжнім багатством є добре серце і світла душа, а все інше - справа наживна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

17:00, 09.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2039

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: