Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 4 міфи про молочницю

4 міфи про молочницю

Молочниця - одна з проблем дівчат. Не зважаючи на методи лікування та доступність інформації про молочницю, є міфи, у які й досі вірять.

pec_191.jpeg (13.91 Kb)
Міф №1. Молочницею можливо заразитися статевим методом.
Істотні творожисті виділення можуть призвести до цілком обґрунтованих підозр у вашого напарника. Але, якщо йдеться конкретно про молочницю, а не про інше захворювання з подібними симптомами, нерозуміння бути не повинно. Причини цього захворювання - неправильне харчування, стреси, дисбактеріоз, вагітність і багато інших.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що робити, якщо лущиться шкіра?

Міф №2. Просто вилікувати молочницю однією пігулкою.
Зцілення кандидозу за допомогою тільки однієї таблетки - хороший маркетинговий трюк, вдало підтримуваний рекламниками. Очевидно, дієвий продукт тут же зніме симптоми молочниці, прибере противні виділення і полегшить свербіж. Але майже завжди неминучий рецидив. Щоб позбутися від захворювання навічно, потрібно обов'язково побувати у лікаря на прийомі, який підбере відповідний продукт і складе схему прийому.

Міф №3. Під молочницею можна розглядати будь-які виділення.
Ця поширена помилка може володіти самими суворими наслідками. Молочниця характеризується білосніжними сирнистими виділеннями, які супроводжується печінням і сверблячкою. Але ідентичні симптоми може мати цілий діапазон гінекологічних хвороб, наприклад, бактеріальний вагіноз, трихомоноз. Якщо ви будете лікувати виділення, не розібравшись у причині їх появи, реальна хвороба може тільки погіршитися.

Міф №4.При виникнення молочниці можна не турбуватися.
Очевидно, молочниця не відноситься до числа млосних захворювань. Багато живуть з дискомфортом, який виникає при всьому цьому не приємне захворюванні і нічого не хочуть робити. Молочниця звичайно ж може пройти і сама собою. Але в деяких випадках вона може перейти в придбану форму, сприяти появі ерозії шийки матки і запальних процесів в органах малого таза.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:30, 27.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2040

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: