Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 4 поради для краси та здоров'я ніг

4 поради для краси та здоров'я ніг

Ми зібрали 4 поради, аби твої ніжки до весняного сезону виглядали ідеальними.

fghj878787.jpg (100.51 Kb)
Проблема № 1: Целюліт
Ні, ми брехати не будемо: остаточно і безповоротно позбутися целюліту неможливо, тому що його наявність природно для жіночого організму. Але зменшити зовнішні прояви- дуже навіть можливо. Для початку - пий побільше води. Скільки саме? Розрахуй сама по формулі "30 мілілітрів на кожен кілограм ваги". Рясне пиття допоможе організму швидше позбуватися від продуктів розпаду, поліпшити еластичність шкіри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому у тебе білі цятки на нігтях?

Проблема № 2: Варикоз
Виступаючі вени, що утворюють некрасиві горби - серйозна проблема, і, як правило, спадкова. Звернись до флеболога, який призначить тобі УЗД вен, отримай його дозвіл на склеротерапію і приготуйся 2-3 тижні носити компресійну білизна. Після оперативного видалення пошкоджених ділянок вен тобі доведеться близько 3 тижнів дотримуватися встановленого лікарем режим, носити білизну, а потім ще якийсь час ховати синці, що залишилися на місці венозних вузлів, але все це коштує того, щоб до літа ти могла ходити в коротких спідницях і демонструвати бездоганні ноги!

Проблема № 3: Розтяжки
Якщо ти різко набрала вагу або різко скинула її, шкіра може деформуватися, утворюючи розтяжки: ділянки з деформованими волокнами колагену. Від них можна позбутися за допомогою лазера: 5-7 сеансів - і шкіра відшліфовується, а на місці пошкоджених волокон починають рости молоді, пружні і еластичні.

Проблема № 4: Вросші волоски
Якщо волосся вростають, значить, верхній шар шкіри дуже щільний і сухий, і навіть тонкому і гострому кінчику волосини не пробитися крізь нього. Зволожуй! Нанось пом'якшувальний, живильний або зволожуючий крем на шкіру ніг так часто, як можеш: тут не переборщити! А ефект стане помітним уже через тиждень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:30, 03.03.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2025

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: