Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 5 рецептів здоров'я з кавою

5 рецептів здоров'я з кавою

Якщо ви велика шанувальниця кави і не уявляєте свій день без цього ароматного напою, то вам напевно також припадуть до смаку кавові рецепти! З їх допомогою ви зможете схуднути, позбутися від зморшок і повернути насичений колір вашого волосся!

565etytyey6.jpg (243.08 Kb)
1. Кава для схуднення
Чорна кава відмінно допомагає блокувати апетит. Якщо ви сидите на дієті, то пийте цей напій з 12 до 17 годин. Але не замінюйте чашкою кави обід або вечерю! Це може нашкодити шлунку.
 
2. Кава для боротьби з целюлітом
Щоб позбутися від "апельсинової кірки" на шкірі, спробуйте кавові обгортання. Для цього зваріть каву. Гущу нанесіть на проблемні місця і оберніть харчовою плівкою для посилення термоеффекту. Зачекайте 15 хвилин і змийте. Робіть цю процедуру 2 рази на тиждень.
 
3. Кава для підтяжки обличчя
Маска з кави, меду і сметани дає прекрасний ліфтинг-ефект. Знадобляться по 1 ч. л. кавової гущі, сметани, меду і 2 збитих яєчних білка. Змішуємо всі інгредієнти і наносимо на обличчя на 20 хвилин. Після цього змиваємо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які продукти допоможуть від болі в суглобах та м'язах?
 
4. Кава від зморшок
Від мімічних зморшок вам допоможе маска з кави і банана. Розімніть половинку м'якоті банана, додайте в неї 1 ч. л. вершків і гущі кави. Тримайте на обличчі 20 хвилин.
 
5. Кава для темного волосся
Якщо ваші темне волосся потьмяніло, вам знадобляться 0,5 літра окропу і 3 ст. л. кави. Заваріть каву, остудіть, процідіть і обполосніть волосся після миття. Результат буде видно відразу ж після процедури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:45, 22.05.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1694

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: