Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 6 неочікуваних речей, що викликають втому

6 неочікуваних речей, що викликають втому

Якщо ви не можете прокинутися, і цілий день ходите варена, озирніться навколо себе. Можливо, причини вашої сонливості знаходяться від вас на відстані витягнутої руки.

ojhgtsdfghj.jpg (139.37 Kb)
Блакитні шпалери
Дослідження неодноразово показували, що від кольору інтер'єру залежить ваш емоційний стан. Так, блакитний колір впливає на психіку як снодійне. Серцевий ритм сповільнюється, кров'яний тиск знижується і ви відчуваєте себе сонною. Висновок: блакитні шпалери гарні тільки для спальні.

Телевізор
Любите подивитися кіно перед сном? А даремно. Мерехтливий екран збудливо діє на наш мозок, блокуючи вироблення мелатоніну. В результаті ваш сон стає рваним і ви не висипаєтеся. Закінчуйте всі вечірні перегляди не менш, ніж за годину до сну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як подолати безсоння?

Кавоварка
Навіть якщо вона рятує вас вранці, вживання кави в обід або після обіду здатне викликати зворотний ефект: замість неспання ви можете відчути ще більшу сонливість. Ще існує ймовірність, що ви потрапляєте в ті 7% людей, які генетично схильні до зворотної реакції на кофеїн. У цій частині населення вживання кави викликає втому.

Алкоголь
Хоча невеликі дози алкоголю діють розслабляючи, сон після вживання навіть одного келиха вина стає менш глибоким. Навіть якщо ви не відчуваєте похмілля, ваша денна сонливість може бути викликана вчорашніми посиденьками.

Аромат лаванди
Запашні саше і ароматизовані свічки у вашій кімнаті можуть сприяти вашому засипанню. Але днем вони продовжують пахнути теж, викликаючи загальну сонливість. Прибирайте аромати для засипання з кімнати вдень, якщо ви не хочете клювати носом до самого вечора.

Нездорова їжа
Відкладіть пончик і печеньку! Продукти з великим вмістом цукру і простих вуглеводів змушують рівень цукру у вашій крові різко підніматися і різко падати. Від такої веремії ви будете почувати себе розбитою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:30, 28.05.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1685

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: