Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес, Похудання / Як ми спалюємо калорії, не знаючи про це

Як ми спалюємо калорії, не знаючи про це

Людський організм - штука вкрай складна і розумна. І, звичайно, Америку цим твердженням ми для тебе не відкрили. Але спробуй вдуматися: він уміє витрачати енергію навіть тоді, коли ми про це не підозрюємо! Чому б не скористатися такою чудовою нагодою і не поєднати приємне з корисним?

80e2d2e40b9df3fb861299aa23e910a0.jpg (28.76 Kb)
Сон
Ти, звичайно, не раз чула про благотворний вплив сну на організм. Ці розмови зовсім не жарти. Ми не будемо говорити, як сон покращує стан шкіри, сприяє обміну речовин та інше, інше. Скажемо тільки, що зайва година сну коштуватиме тобі в цілому 60 ккал.

Зарядка
Хто б міг подумати, що звичайна ранкова зарядка, навіть не надто активна, здатна за годину спалити близько 300 ккал. Втім, не можна не звернути увагу на те, що цей спосіб витрачання енергії набуває деяке протиріччя з вищеописаним. Що ж вибрати: довше спати або вставати раніше заради зарядки? Шляхом нехитрих підрахунків ти й сама зробиш для себе правильні висновки.

Укладка волосся
Можливо ти будеш менше ненавидіти (або, навпаки, ще більше полюбиш) ранковий ритуал укладання волосся, якщо ми скажемо тобі, що година такого заняття зробить тебе "стрункішою" на 140 ккал. Негусто, звичайно, але хоч щось.

Набір тексту на комп'ютері
Іноді здається, що весь день проходить за комп'ютером. Робота, навчання, соцмережі, листування - все там. Яке вже тут спалювання калорій! Уяви собі, твій організм має на цей рахунок іншу думку. Те, що ти вважаєш марним заняттям з точки зору схуднення, для нього цілком реальне навантаження. Друкуючи звіт, ведучи ділову переписку або спілкуючись в чаті з подругою (всі ми грішні) знай, що кожну годину ти втрачаєш приблизно по 140 ккал. А якщо додати до цього енергію, яку витрачає організм, коли ти сидиш (так-так, сидиш) - 60 ккал / год, - то приводів для радості стане ще більше.

Читання вголос
Любиш читати? Правильно робиш. Дамо всього одна порада - читай вголос, і через годину цим самим ти позбудешся 90 ккал.

Прогулянка з тваринами
Прогулянка - завжди добре, але прогулянка з домашнім улюбленцем - це ще краще. Ніколи не знаєш, скільки саме калорій можна втратити при такому занятті. Принаймні, ми знаємо ось що: стандартна прогулянка без пригод, які зустрілися на шляху кішок (якщо у тебе собака) або собак (якщо у тебе кішка) обійдеться в 240 ккал.

Танці
Ось де справжнє поєднання приємного з корисним! Година танців позбавлять тебе від 240-400 ккал в залежності від ритмічності рухів. Тільки уяви, які можливості відкриваються в п'ятничні і суботні вечори, коли танцювати можна всю ніч безперервно!

Шопінг
Раз вже ми перейшли до приємного, не зупинятимемося. Наступного разу, вирушаючи в магазин, знай, що, купуючи обновки, ти в той же самий час щогодини витрачаєш близько 200 ккал.

Прибирання
У справах по дому за що не візьмись - гарантовано втратиш калорії. Наприклад, година прибирання пилососом спалить 160 ккал. Дрібнота на кшталт миття посуду коштуватиме 65 ккал / год - не надто багато, але згадай, скільки разів на день ти це робиш!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як схуднути в спині

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 09.05.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2677

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: