Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди, Шопінг / 8 стильних способів носити светр

8 стильних способів носити светр

Невід'ємний атрибут зимового сезону може бути не просто захистом від холоду, але й стильним доповненням образу. Як стилізувати теплий светр? Вчимося на прикладі зірок street style.

sweater_street_style121212.jpg (31.42 Kb)
1. Навипуск

Розслабленість - новий погляд на елегантність в цьому сезоні. Зробіть ставку на надмірно подовжений рукав і високу горловину, яку зовсім необов'язково підкочувати за всіма правилами. Замість цього недбало заправте в неї волосся.

navipusk121212.jpeg (72.91 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Увага! Яскраві деталі

2. Багатошаровість

Щоб додати фактури базовому вбранню, створіть кілька шарів. Поєднуйте різні текстури: під м'який шерстяний светр вдягніть шовкову або мереживну блузку контрастного або схожого відтінку. Зробіть яскравий акцент за допомогою масивного кольє поверх светра.

bagatosharovist1212112.jpeg (42.99 Kb)

3. З поясом

Пояс поверх светра - тренд, заданий на показі Louis Vuitton. Виберіть светр по фігурі, щоб створити максимально жіночний образ.

z_remnem12121212.jpeg (53.71 Kb)

4. Заправити

Щоб домогтися пропорційного силуету, завжди заправляйте светр в брюки з високою талією. Найкраще це працює з тонкими джемперами по фігурі.

zapraviti.jpeg (51. Kb)

5. З джинсами-байфрендами

Об'ємний светр і джинси на пару розмірів більше можуть виглядати не менш сексуально, ніж сукня по фігурі. Головний секрет для зими - ботильйони на підборах, які збалансують силует.

z_dzhinsami-baifrendami.jpeg (65.2 Kb)

6. Заткнути за пояс

Злегка заправити частину светра за пояс вузьких джинсів - трюк, яким найчастіше користуються досвідчені модниці. Цей прийом робить образ більш грайливим, а об'ємному светрові надає форму.

zatknuti_za_poyas.jpeg (81.21 Kb)

7. Незвичайна текстура

Проста форма, незвичайна фактура: зробивши ставку на оригінальні тканини, такий светр можна носити і на кожен день, і на вихід, надягаючи його з джинсами або жіночною спідницею.

nezvichaina_tekstura.jpeg (55.22 Kb)

8. Зі спідницею-олівець

Спідниця-олівець - ідеальна річ для базового гарлероба. Взимку замість класичної сорочки доповніть її однотонним светром з кашеміру або ангори. Шпильки - обов'язковий елемент, якщо ви одягаєте об'ємний светр навипуск.

zi_spidniceyu-olivec.jpeg (.47 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

23:00, 30.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3173

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: