Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Макіяж / Названо три найважливіших тренда в макіяжі весна 2015

Названо три найважливіших тренда в макіяжі весна 2015

Весна приносить багато натхнення. Особливо для створення чудового макіяжу! Не пропустіть в цьому сезоні поради, які дають експерти краси з усього світу! А пропонують вони навесні 2015 робити ставки на червоний відтінок маку, небесну блакить і витончену пастель.

gorgeous-bridal-makeup-wedding-beauty-ideas-glam-retro-bride-red-lips_original.png (218.38 Kb)
Макові губи

Такий макіяж ви могли помітити на весняних показах Burberry і Carolina Herrera. Тон шкіри потрібно вирівняти і освітлити, а єдиним елементом, що підкреслює лінії обличчя, може бути крапелька автозасмаги. На ока нанесіть бронзові тіні, створивши легкий ефект smokey eyes. Головним акцентом стануть губи - нанесіть на них помаду макового відтінку.

Новий вимір синього

Такими відтінками пропонують надихнутися покази Elie Saab і Ungaro. Для шкіри в теплому тоні + для посилення "сонячного" ефекту скористайтеся бронзером. Сильний акцент поставте на нижній повіці у формі "котячої" стрілки небесного кольору в дуеті із синім металіком. Колір губ залиште натуральним.

Улюблена пастель

А цей делікатний "лук" можна було побачити на показах Valentino і Alberta Feretti. Весь макіяж ґрунтується на монохромних відтінках рожевого кольору nude. На очах тонкі світлотіні виконані матовим рожевим. Губи підкреслені помадою природного рожевого відтінку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для надання губам об'єму використовуйте дві помади

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

11:00, 08.03.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1329

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: