Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Зачіски / 5 модних стрижок сезону

5 модних стрижок сезону

Cердце вимагає змін? Стрижки для дівчаток - панацея від одноманітності. Різати чи не різати, а якщо різати, то наскільки коротко? - Найчастіші думки, які відвідують дівчат з настанням весняних днів. І якщо на купівлю помаранчевої помади та спідниці неоднозначно] довжини зважитися більш-менш легко, то позбавлення від довжини волосся вимагає рішучості й азарту.

beautiful-anime-hairstyle.jpg (18.52 Kb)
1. Піксі.

Стрижка піксі безумовно не для сором'язливих. Рішучість - її друге "я". З такою довжиною можна бути то скромним підлітком, то сексуальної голлівудською дівою. Важливо пам'ятати, що стрижку-Пікс не можна носити дівчатам з жорсткими рисами обличчя, щоб не перетворитися на брутальну охоронниця або злого директора школи. У макіяжі робіть акцент на очі і стежте за тим, щоб тон шкіри був близький до ідеального.

2. Каре

Найпростіша і зрозуміла жінкам всіх поколінь зачіска. Однак вона має вікові обмеження. Найкраще каре виглядає на молоденьких дівчатах, "які носять" його в комплекті з відкритими плечима, жіночним одягом і щирою посмішкою.

3. Хвилястий боб.

Для тих, хто боїться радикальних змін і не готовий всерйоз і надовго розпрощатися з довжиною волосся, кращим рішенням стане хвилястий біб. З його допомогою можна легко створити свіжий і невимушений образ. Хвилястий біб не має вікових обмежень і навіть володіє "омолоджуючим" ефектом.

4. Undercut.

Дівчатам творчих професій, бунтаркам і екстравагантним особистостям підійде стрижка "undercut". Але майте на увазі: вона досить вимоглива. Така стрижка вимагає ідеального макіяжу, гарної форми брів і "чортиків" у погляді.

5. Чубчик.

Найшвидший спосіб "скинути" кілька років і омолодитися без відвідування кабінету косметолога - підстригти чубок. У питанні вибору чубчика не все так просто, як здається на перший погляд. Перш, ніж "рубати з плеча", порадьтеся з перукарем, який підбере найкращий варіант, згідно вашого типажу і образу. Рекомендуємо не стригти чубок власницям хвилястого або кучерявого волосся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як вибрати зачіску за формою обличчя

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:40, 17.03.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2173

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: