Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за волоссям / 6 спосіб візуально подовжити волосся

6 спосіб візуально подовжити волосся

Як зробити, щоб волосся швидко подовжилися? Скажете, що це щось з розряду фантастики? Ось і ні! Існує безліч способів і прийомів візуально подовжити волосся, які ви обов'язково повинні знати. Нарощування є одним з цих способів, але це ще не все. Хочете дізнатися, як ще можна подовжити волосся - читайте далі!

headshoulders-thick-strong1.jpg (29.62 Kb)
1. Випрямляйте волосся
Не знаєте як подовжити волосся? Ваші улюблені праски вам у цьому допоможуть. Дівчата з кучерявим або хвилястим волоссям знають про це не з чуток. Але навіть якщо у вас прямі або злегка хвилясте волосся, ви побачите різницю. Завдяки своїй гладкій текстурою, випрямлене волосся не тільки виглядає довшим, а й доглянутішим і здоровішим.

2. Підніміть волосся
Дивно? Може бути, але цей спосіб відмінно працює. Волосся довжиною до плечей буде виглядати набагато довше і об'ємніше, якщо ви начешете внутрішню частину і скрутите волосся в шиньйон, або зробіть валик за допомогою підкладки для волосся, головне надійно її закріпити, щоб вона не дай бог не показала себе світу. Такі зачіски створюють враження, що у вас незвичайно густе або довге волосся.

3. Заплетіть косу
Думаєте про те, щоб радикально змінити стиль? Чому б не зробити афро-косички? Ця зачіска дасть вам можливість робити різноманітні нові укладки, і також при бажанні швидко наростити штучні коси. Просто купіть синтетичні волосся потрібної довжини (вони найкраще підходять для кісок) і попросіть вашого перукаря вплести їх у ваше волосся. Вуаля! Такі косички будуть відмінно виглядати через місяць, що не тільки дасть вам можливість насолоджуватися довжиною, а й чудово захистить ваше волосся.

4. Нарощування волосся кліпсами
Це безпечний, недорогий і незвичайно простий спосіб наростити волосся. Кліпси - це відповідь на питання, як швидко подовжити волосся? Таке нарощування не потребує процедури корекції, і якщо ваша голова втомилася, заколочки легко зняти.

5. Носіть контрастні кольори
Якщо ви фарбуєте волосся в чорний і носите чорні топи, ваше волосся загубляться візуально у вашому одязі і будуть здаватися коротше. Так само і з іншими відтінками волосся, стежте за тим, щоб вони не зливалися з одягом. Додайте кольору в свій гардероб, нехай він підкреслить ваше волосся.

6. Додайте блиску
Прямі й блискучі = довгі. Ще одна оптична ілюзія. Після використання прасуванням використовуйте спрей-блиск, який є майже в кожній професійної серії косметики. Такий блиск наноситься з балончика як лак, волосся від нього переливається.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 15 способів стати гарнішою за 1 хвилину

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:00, 17.04.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2412

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: