Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за тілом / 5 видів обгортань, які знадобляться на будь-який випадок

5 видів обгортань, які знадобляться на будь-який випадок

Вважаєш, краса і бруд - речі несумісні? А ось і ні, ти забула про обгортання. Ми підготували огляд гримучих і не дуже сумішей, які швидко приведуть тіло в порядок.

551.jpg (26.61 Kb)
Шоколад

Як працює: те, що солодке - найкращий антидепресант, ти і так знаєш. Однак вид ласощів, про який говоримо ми, ще й має антиоксидантні властивості. Таке обгортання, якщо вживати його за призначенням, спалює жири, а масла в його складі зволожують і живлять. І все-таки основний ефект не косметичний, а емоційний: тільки уяви, як це - лежати і усвідомлювати, що в тебе все в шоколаді?

Жасмин

Як працює: ці троє - хороші тонізуючі засоби, проте крім ароматичних властивостей вони мають ще й яскраво виражені цілющі. Взяти той же імбир: він не тільки лікує застуду, але і вирішує шкірні проблеми, загоює дрібні пошкодження, покращує регенерацію, підтягує. А ось іланг-іланг - рятівник для закатованих в офісі нервів і серця: завдяки йому тиск приходить в норму. Але найбільш універсальний з усіх перерахованих - жасмин: його ефірна олія зволожує, надає anti-age ефект, знімає роздратування, бореться з алергією і навіть підвищує сексуальний потяг.

Глина

Як працює: залізо, кальцій, магній, радій, калій, фосфат - ти повториш курс хімії, поки фахівець буде обмазувати тебе цілющим складом. Також дізнаєшся, що цей компонент очищає пори, знімає запалення і прискорює метаболізм. Погано одне: обгортання з глини не підходять для сухої шкіри, так як роблять її ще більш стягнутою. Чого не скажеш про бруд - вона універсальна і особливо сподобається дівчатам, які страждають від дерматитів та екземи.

Водорості

Як працює: концентрація мінералів, вітамінів і амінокислот в підводних рослинах може бути до ста разів вище, ніж у їхніх наземних аналогах. Завдяки цьому швидше виводяться надлишки рідини і прискорюється утворення нових клітин. На практиці це означає рівну, підтягнуту шкіру і навіть невеликі втрати в об'ємах, за умови, що ти не будеш заїдати процедури солодощами. Загалом, спіруліна, ламінарія і червона водорість - ось хто завжди готовий сказати "прощавай" непотрібним сантиметрам.

Чорний перець

Як працює: Чи говорить тобі про що-небудь слово "ліполіз"? Так називається розщеплення жирів, і саме цей процес запускає улюблений нами напій, а точніше, обгортання на його основі. те саме забезпечить перець, який забезпечить приплив крові, прискоривши тим самим обмін речовин і розчинення "корки". Також можна додати за смаком сіль - вона виводить зайву рідину, повертає шкірі пружність і насичує мінералами, в числі яких натрій, хлор, кальцій і магній.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зробити очищувальне антицелюлітне обгортання

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:40, 21.04.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1213

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: