Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за тілом / 7 ознак того, що пора доглядати за шкірою обличчя

7 ознак того, що пора доглядати за шкірою обличчя

Ви коли-небудь замислювалися про те, який з органів людини найбільший? Звичайно шкіра! Але вона й найбільш незахищена. Як і будь-який інший орган, вона потребує правильного догляду. Нездорова шкіра може призвести до неприємних наслідків, тому так важливо щодня доглядати за обличчям!

8c9e1b8eb0371c86cf0c75133a4c334d.jpg (17.99 Kb)
Плями на шкірі
Шкіра є відображенням здоров'я людини. Саме на ній виявляються всі слабкості організму. Якщо шкіра покрилася плямами, це означає, що твоє тіло ослаблено, виснажене або зневоднений. Це знак, що організм потребує відпочинку, здорову їжу і достатку води.

Вугрі на обличчі
Прищі - очевидна ознака того, що твоя шкіра потребує більшого догляду. У підлітків вугрі на обличчі найчастіше викликана гормональними змінами, однак цілком можливо, що її джерелом є накопичені під шкірою бактерії, надлишок виробленого залозами жиру або нерегулярне відшарування мертвої шкіри. Найкраще в цьому випадку звернутися до дерматолога.

Суха шкіра обличчя
Чимало людей від народження володіють сухою шкірою обличчя, але якщо вона раптово стала такою, і почали відділятися маленькі білі лусочки, то неодмінно варто задуматися! Лущення може бути викликано особливостями навколишнього середовища або навіть такими серйозними захворюваннями, як псоріаз і порушення роботи щитовидної залози. Але не лякайтеся так відразу! Сухість шкіри також може стати наслідком алергічної реакції або холоду.

Поява зморшок
Хоча зморшки і є невід'ємним фактом природного старіння, їх передчасне поява може бути викликано навколишнім середовищем або дією вільних радикалів в організмі. У цьому випадку вам неодмінно допоможуть антиоксиданти, які містяться в мультивітамінний комплексах або ж у натуральних продуктах: чорниця, буряк, чорний виноград, баклажани, ріпа, редька, редиска та ін.

Втрата еластичності
Будь шкіра по природі еластична, навіть якщо вона суха. Втрата еластичності може бути викликана навколишнім середовищем, недоліком вологи або поганим харчуванням. Будь уважна до того, що ти їси і як багато ти п'єш, і проблеми зі шкірою зникнуть.

Сухість губ
Нестача води в організмі призводить до сухості губ і нестачі вологи в шкірі. Для вирішення цієї проблеми слід споживати більше рідини щодня і забезпечувати шкіру достатньою кількістю вологи, використовуючи крем.

Висип і свербіж
При виявленні висипу на обличчі потрібно зайнятися своєю шкірою всерйоз! Сверблячка може бути викликаний безліччю причин і вимагає професійного лікування!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найефективніші секрети молодості

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

11:00, 06.05.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1454

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: