Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за волоссям, Догляд за тілом / 7 салонних процедур, на яких можна заощадити і зробити вдома

7 салонних процедур, на яких можна заощадити і зробити вдома

Салонний догляд зазвичай вимагає значних фінансових витрат. І все ж є деякі процедури, які ти, без шкоди для свого зовнішнього вигляду, запросто можеш повторити вдома, заощадивши пристойну суму.

1153553_original__1_.jpg (38 Kb)
Манікюр

Ти, можливо, вже забула ті часи, коли прекрасно справлялася з манікюром вдома сама! Не сумніваємося, що стежити за нігтями ти почала ще в школі, і навряд чи в тебе була можливість відвідувати салони. Якщо хочеш зекономити, то "берись за старе" - придбай якісний манікюрний набір і доглядай за нігтями самостійно. Напевно ти зможеш акуратно відсунути кутикулу, прибрати задирки і підпиляти нігті без допомоги професіонала.

Відновлення та лікування волосся

Як правило, салони краси пропонують лікування волосся за допомогою професійних масок. У той час просто можна придбати сам засіб, проконсультувавшись зі стилістом. Однієї "банки" вистачить на кілька місяців використання в домашніх умовах. І ще один аргумент на користь такого підходу: догляд за волоссям повинен бути систематичним, а не від випадку до випадку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ботокс в домашніх умовах

Зняття Shellac

За зняття стійкого покриття Shellac салони беруть від 100 грн, у той час як ти можеш зробити це вдома сама. Для цієї мети підійде і звичайна рідина для зняття лаку, але ми радимо один раз витратитися на спеціальну "змивку" - з нею ти менше пошкодиш нігті. Алгоритм дій гранично простий - потрібно розрізати на невеликі шматочки ватний диск, промокнути їх в рідині, покласти на кожен ніготь і замотати пальчики фольгою на 10 хвилин. Потім просто зчистити покриття дерев'яною паличкою.

Воскова епіляція

Воскова епіляція - ще одна салонна послуга, яка може виявитися досить витратною. Баночка воску і смужки будуть коштувати в сумі дешевше, ніж один раз зробити епіляцію у майстра. Не менш ефективний і інший варіант - замість воску використовувати епілятор, який давно припадає пилом у тебе на поличці. Процедура займе більше часу, ніж видалення волосся воском, але зате вимагає меншої вправності.

Чистка обличчя

Безконтактну чистку обличчя легко може замінити спеціальна електрична щіточка для домашнього використання. Ці прилади давно заслужили нашу довіру - щітка допомагає ефективно очистити шкіру, позбавитися від жирного блиску і дрібних рубців. Помітний ефект з'явиться вже через 2-3 тижні, якщо ти будеш регулярно користуватися гаджетом.

Обгортання

Процедура обгортання - один з найпопулярніших способів боротьби з целюлітом. Як і у випадку з доглядом за волоссям в салоні, в основі обгортання лежить не професіоналізм майстра, а якісний косметичний засіб. Існує кілька видів обгортань, які здатні дійсно зробити шкіру більш підтягнутою і пружною, і ти цілком можеш впоратися з цим завданням без сторонньої допомоги. Замість того щоб витрачатися на похід в салон, придбай відповідний препарат і влаштовуй СПА-вечірки у себе вдома. Можна і подруг покликати!

Корекція брів

Корекція брів - це той вид догляду, який потрібно зробити у майстра всього один раз. Потім ти просто повинна не лінуватися, вискубувати зайві волоски, зберігаючи ту форму, яку створив стиліст. Більше того, ти можеш придбати фарбу, що підійшла по відтінку, і підфарбовувати брови самостійно. Повір, економити без шкоди для зовнішнього вигляду зовсім не складно!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:30, 22.06.2015
Автор: maruna
Переглядів: 2778

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: