Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса / 5 способів зробити ідеальні брови

5 способів зробити ідеальні брови

Ти, звичайно, знаєш, що брови - це дуже важливо, і від їх форми залежить навіть розмір очей і виразність погляду. Але як добитися досконалості, якщо від природи у тебе брови неідеальні?

150-sozdajom-idealnye-brovi-osnovnye-oshibki.jpg (25.31 Kb)
Якщо брови дуже тонкі

На допомогу прийде фарбування, з його допомогою брови стануть ширшими. Щоб візуально відкрити очі, зробити їх оптично більшими, брови потрібно злегка вкоротити: закінчуватися лінія брів повинна в точці, яку легко знайти, приклавши до обличчя олівець так, щоб він з'єднав край носа і зовнішній куточок ока. На цій же прямій і ідеальна точка завершення брови.

Якщо брови дуже густі

Прибравши волосся, що росте ближче до перенісся, ти зробиш погляд більш відкритим, а самі брови - прямішими, зберігши при цьому природну форму. Профарбування "пушкового" волосся по верхній лінії росту волосся дасть змогу легко вирівняти їх ширину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно наносити консилер: 3 лайфхака

Якщо брови ростуть нерівномірно

Навіть при вдалій в цілому формі буває так, що брова виглядає неоднорідно: десь волоски ростуть гущі, а десь трапляються "прогалини". Трохи підкоректувавши "густі" частини, за допомогою фарбування можна "наростити" менш зарослі ділянки, і результат приємно тебе здивує.

Якщо очі несиметричні

Одне око немов злегка прищулене, а друге - розкрите: популярна проблема! Коригуємо за допомогою брів: піднімаємо брову над меншим оком, прибираємо волоски по нижній лінії брови, допрацьовуємо фарбуванням, за допомогою гелю укладаємо волоски у напрямку вгору.

Якщо брови дуже світлі

Навіть дуже красиві брови з правильним вигином і ідеальною густотою можуть виглядати невиграшно, якщо їх майже не видно. Фарбування на тон темніше допомагає виправити становище, і обличчя відразу стає свіжим і виразнішим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:10, 03.07.2015
Автор: maruna
Переглядів: 4946

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: