Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за волоссям, Модні тренди / Черепаховий відтінок волосся- наймодніший тренд 2015

Черепаховий відтінок волосся- наймодніший тренд 2015

Особливість способу, який по французьки звучить як Ecaille - в перекладі означає "черепаховий панцир" - у його максимальної природності, яка зараз актуальна, як ніколи. На відміну від інших методів, при черепаховому фарбуванні немає різкого контрасту між пасмами різних кольорів - перехід тут плавний, а межі між ними - розмиті. В результаті, створюється ефект відблисків, начебто блукаючих по волоссі під впливом сонця і тіні.

690x330_0xd42ee42a_16362635531433846161.jpeg (21.41 Kb)

За основу при черепаховому фарбуванні, як правило, береться природний колір волосся, на який наносяться більш світлі або темні відтінки. Тим, чиє волосся від природи темне, як "відблисків" підійдуть золотисті, бурштинові або карамельні кольори, а блондинок прикрасять медові, житні і навіть шоколадні - зрозуміло, кольору молочного шоколаду. У більш темні тони краще фарбувати волосся біля коріння, розташовуючи більш світлі ближче до кінчиків - так ваші локони будуть виглядати максимально природними, так і в салон доведеться ходити рідше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як стати блондинкою і зберегти здоров'я волосся

Втім, відтінки колорування залежать не тільки від кольору волосся, але і від типу шкіри. Так, жінкам з аристократичною блідістю підуть відповідні - холодні - відтінки фарби для волосся, а смаглявим дівчатам - теплі. Але при фарбуванні варто пам'ятати, що все це - загальні рекомендації, в кожному конкретному випадку забарвлення для ефекту черепахового фарбування потрібно підбирати індивідуально - те, що теоретично здається абсолютно не відповідним, на практиці може виявитися дуже навіть до лиця.

690x430_0xd42ee42a_4672530011433846260.jpeg (30.44 Kb)

Перевагою черепахового фарбування є також те, що, поряд з природністю, воно створює ефект об'єму - недарма його ще називають 3D - волосся здається більш легким і пишним.

Першими оцінили красу і практичність такого колорування волосся зірки - черепахове фарбування вже випробували Джессіка Альба, Жизель Бундхен, Хлоя Кардашьян, Райлі Кіо і Алекса Чанг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

13:02, 03.07.2015
Автор: maruna
Переглядів: 4756

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: