Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Зіркові поради, Знаменитості / 10 секретів краси від топ-моделей

10 секретів краси від топ-моделей

У знаменитих моделей є маса можливостей, щоб бути красивими - вони можуть дозволити собі найдорожчий догляд. Однак і зірки не гребують "народними методами" і хитрими лайфкахами, які дозволяють бути завжди у формі. 10 дійсно цінних б'юті-порад від топ - моделей.

86df9882cc70b598e452e7c82f341614.jpg (28.73 Kb)

Міранда Керр: олія шипшини замість нічного крему
Міранді Керр не просто від природи пощастило зі шкірою - модель працює над собою щодня, і головний її секрет - олія шипшини. Вона містить антиоксиданти і вітаміни, що допомагає шкірі відновлюватися і генерувати нові клітини. "Я наношу масло шипшини кожен день перед сном досить щільним шаром, - розповідає Міранда. - І не змиваю його до самого ранку".

Жизель Бундхен: скраб з морської солі
"Я вважаю, що для тіла важко придумати кращий засіб, ніж скраб з оливкової олії і морської солі", - зізналася красуня Жизель Бундхен. І в її словах безумовно є сенс! Оливкова олія живить і зволожує шкіру, а морська сіль - прекрасний антисептик і джерело мінералів. До речі, наносячи такий скраб, особливу увагу приділи області стегон і сідниць, тому що морська сіль дозволяє ще й боротися з целюлітом.

Кароліна Куркова: кокосовий демакияж і лимонний сік

"Для зняття макіяжу я використовую тільки кокосову олію", - розповіла Кароліна Куркова в одному з інтерв'ю. Модель все робить правильно - кокосова олія дійсно один з найкорисніших натуральних продуктів, насичений амінокислотами, та ще й антисептик! Шкіру вона не сушить, а жирна основа прекрасно справляється навіть із стійким макіяжем.
Крім того, Кароліна, як велика шанувальниця фарфоро-білої шкіри, протирає обличчя тоніком з лимонного соку, злегка розведеного водою. Правда, зірка зізнається, що у неї швидше жирна шкіра, а от дівчатам з сухою - цей метод не підійде.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що їдять моделі насправді

Сьюкі Уотерхаус: кока-кола в якості бальзаму для волосся

Сумнівна порада Сьюкі Уотерхаюс насправді працює. В інтерв'ю американському журналу Us Weekly модель розповіла, що після миття голови споліскує волосся ... "Кока-колою"!
"Саме цей метод дозволяє мені добитися бажаної укладки, - зізналася Сьюкі. - Волосся виглядє блискучим, і при цьому лежить злегка недбало, як мені й подобається". Зрозуміло, після "купання" в "Колі" потрібно трохи обдати шевелюру прохолодною водою - інакше волосся просто буде липким.

Бар Рафаелі: Керлер для вій замість туші
У звичайному житті поза зйомками Бар Рафаелі користується керлером (щипцями для завивки) для вій. "Я завжди беру їх з собою, не можу з дому вийти, якщо не підкручу вії!" - каже модель. Бар воліє зайвий раз не фарбувати їх тушшю, щоб волоски довше залишалися густими і здоровими.

Сінді Кроуфорд: масаж голови та розчісування
Щоб волосся було густим і росло швидше, щовечора приділяй час масажу голови - саме так робить топ-модель.
"Не лінуйтеся витратити час на розчісування"!, - ділиться Сінді Кроуфорд. За порадою моделі, відразу після масажу голови пальцями (приділяти увагу потрібно прикореневій зоні волосся і шкірі), потрібно розчісувати волосся м'якою щіткою - не менше 100 помахів. Це дозволяє поліпшити циркуляцію крові, а значить, волосся буде рости більш здоровим.

Джоанн Смоллс: маска для волосся з авокадо
Джоан Смоллс каже, що від природи у неї досить ламке, позбавлене блиску волосся.
На щастя, з такими проблемами можна впоратися самотужки, і Джоан знайшла рішення - модель робить маску з одного стиглого авокадо, оливкової олії і двох яєчних жовтків. Всі інгредієнти потрібно змішати в однорідне пюре і наносити по всій довжині волосся, в тому числі і на корені, 2 рази на тиждень.

Хайді Клум: ніякої пудри
Хайді Клум в цілому веде здоровий спосіб життя, проте у неї є одне маленьке табу, яке модель ніколи не порушує. "Я не дуже люблю пудру, - розповідає Хайді. - Усі запевняють, що вона не забиває пори, але я не можу в це повірити. Тому ніколи нею не користуюся, замінюючи кремом з відтінком або СС-кремом. Якщо хочете, щоб обличчя не блищало, завжди носіть з собою матуючі серветки - вони справляються з цим завданням набагато краще, ніж пудра".

Клаудіа Шиффер: ніякої косметики і зарядка для обличчя
Виглядати молодо у свої 44 роки Клаудії Шиффер допомагає відмова від косметики. "У своєму повсякденному житті я віддаю перевагу обходитися без декоративної косметики, лише на знімальному майданчику я дозволяю візажистам нафарбувати мене", - розповіла модель. При цьому Клаудія не забуває зволожувати шкіру кремами з SPF-захистом, без якої не виходить на вулицю. А ще кожен вечір Шиффер виділяє 10 хвилин на вправи для обличчя - це комплекс "гримасс", який дозволяє зміцнити м'язи і попередити появу зморшок.

Крісті Брінклі: щоденне відлущування
"Коли я прочитала, що багато чоловіків виглядають значно молодше, тому що вони щодня голяться, я поступаю точно так само", - заявила Крісті Брінклі в інтерв'ю People. Зрозуміло, голитися 61-річна Крісті, яка виглядає на 30 років, не стала, але зате вже багато років кожен день відлущує шкіру. "Скраби допомагають шкірі постійно оновлюватися, - пояснює Крісті, - а значить, вона не" лінується "і постійно генерує нові клітини". До речі, косметологи з зіркою погодяться - відлущування дійсно допомагає шкірі залишатися більш молодий і пружною.
Тут головне використовувати скраб з правильним складом - найкраще м'який, щадний. Інший не менш дієвий варіант - просто купити спеціальну щітку для обличчя і очищати шкіру з її допомогою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 24.07.2015
Автор: maruna
Переглядів: 4487

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: