Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика, Догляд за тілом, Макіяж / 9 речей, які тобі потрібно знати про догляд за шкірою навколо очей

9 речей, які тобі потрібно знати про догляд за шкірою навколо очей

МіЛеді знає все про догляд шкіри навколо очей, подробиці читайте нижче!

doglyad-za-shkroyu-navkolo-ochey-maski-maslo-gel-krem-dlya-shkri-navkolo-ochey_792.jpeg (20.45 Kb)


Чи потрібен для повік окремий крем?
Однозначно так! Хоча справедливості заради треба сказати, багато косметологів стверджують, що з метою економії для зони навколо очей цілком можна використовувати і звичайний зволожуючий крем.

Наскільки сильно відрізняється шкіра навколо очей від шкіри на обличчі?
Відмінності істотні. Суди сама. Шкіра навколо очей більш тонка і м'яка, на відміну від інших ділянок на обличчі її товщина складає всього 0,5 мм (це товщина паперового листа). У ній практично немає сальних залоз. Така будова робить шкіру навколо очей дуже чутливою і вразливою, а тому вона вимагає специфічного догляду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:8 порад як надати бровам ідеальну форму

Чому потрібно використовувати два засоби для області навколо очей?
Знайти один універсальний крем, який би рятував від всіх цих проблем, досить складно. Зате є кошти, які відмінно вирішують кожне з завдань окремо. Комбінуй два креми залежно від проблеми, один використовуй вранці, а інший - ввечері.

Як позбутися набряків вранці?
Набряки - це свідчення поганої мікроциркуляції і затримки рідини в організмі. Обмеж споживання солі, вона затримує рідину і провокує набряки.

Як прибрати темні кола?
Основна причина темних кіл - зайве тонка шкіра, через яку просвічується судинна сітка. . Тут нам на допомогу прийдуть відновлюючі і ущільнюючі шкіру anti-age засоби, а також салонні процедури, наприклад біоревіталізація.

kozha-vokrug-glaz-sovety-po-uhodu.jpg (42.05 Kb)

Зморшки стали більш помітними. Що робити?
Ультратонка шкіра навколо очей старіє в рази швидше, ніж шкіра на лобі і щоках. Причина - активна міміка. Всі наші емоції відбиваються на області навколо очей, тому й вікові зміни першими проявляються в цій зоні. Вдень же обов'язково захищай шкіру від дії ультрафіолету. Носи сонцезахисні окуляри, менше будеш жмуритися від сонця, а значить, і зморшок буде менше.

Крем не справляється з проблемою. В чому причина?
Їх може бути безліч. По-перше, засіб неправильно підібрано за специфікою проблематики. По-друге, ти наносиш його не так і не на на ідеально чисту шкіру.

Скільки потрібно крему?
Занадто велика кількість крему перевантажує шкіру, вона не в силах його увібрати і може відповісти роздратуванням або зібрати надлишки у вигляді мішків під очима. Якщо наносиш занадто мало крему - не побачиш результату. Ідеальна кількість - порція розміром з рисове зернятко на кожне віко.

Як правильно наносити крем для області навколо очей?
Наноси його дуже делікатно, у жодному випадку не три і не дави. Безіменним пальцем (у нього найлегший дотик) розподіли крем легкими постукуючими рухами по верхній повіці в напрямку від носа до скроні, по нижньому - у зворотному напрямку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

19:00, 10.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2799

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: